viata inseamna bucurie
Psihologie practica / Motivatie si succes

Viata inseamna bucurie

viata inseamna bucurie

viata inseamna bucurie


Chiar acest moment, in care citesti, este plin de bucurie, binecuvantari, speranta si fericire, daca stim sa ne uitam in jur.

Priveste cerul si vezi norii, razele soarelui de noiembrie, simte aerul pe care il respiri si inima care bate in fiecare minut, fara ca tu sa-i dai vreo indicatie. In acest moment, in acest Prezent miraculos, fii recunoscator pentru tot ceea ce ai in viata ta!

Fii recunoscator mai ales pentru lucrurile care ti se par normale si care crezi ca ti se cuvin: prietenii tai, familia, oportunitatile si patul in care dormi.
Fii recunoscator ca traiesti…inspira profund, simte-te viu si conectat cu lumea!

Esti binecuvantat cu posibilitatea de a te misca, de a simti, a-ti imagina, a crea, a te intreba, a invata, a te juca, a te bucura…toate aceste daruri iti sunt disponibile in fiecare moment.

Ai posibilitatea sa fii fericit in fiecare moment, si sa te avanti in aventura numita viata. Poti fi orice iti doresti si poti face orice iti propui sa faci!

Foloseste acest moment pentru a-ti da seama cine esti cu adevarat si spune-ti:

“Sunt o persoana extraordinara si voi gasi permanent metode sa-mi fac viata frumoasa.” , “Aleg ca bucuria sa fie modul meu de viata de astazi inainte!”

Aceasta afirmatie te ajuta sa te ancorezi in lucrurile bune din viata ta si de aici, sa construiesti si mai multa apreciere de sine si fericire. Daca ai sentimente pozitive in prezent, iti e mult mai usor sa descoperi permanent alte metode de a te simti bine.

Viata este de fapt o acumulare a bucuriei, pe o baza construita din bucuria care este deja prezenta in viata ta. Gaseste astazi un motiv de bucurie, oricat de mic ar fi, si, pornind de aici, poti incepe sa experimentezi zi de zi, bucuria la scara mare. Lucrurile bune aduc lucruri bune! Legea atractiei  si preocuparea spre dezvoltare personala ne garanteaza acest lucru!

Permite abundentei care este deja prezenta in viata ta sa te conduca catre un viitor plin de abundenta!

In momentul in care incepi sa simti aceste lucruri in interior, viata ta se transforma intr-o serie de oportunitati, intr-o expresie a bucuriei si a abundentei.

Fii constient de succesul pe care il ai acum, in orice domeniu, si lasa-ti succesul sa te inspire! Daca ti se pare ca nu ai prea mare succes, gandeste-te la un singur lucru pe care il faci bine (orice: poate faci mancare buna, poate iti place sa citesti) si lasa-te cuprins de bucuria de a face acea actiune. In momentul in care faci asta, esti deja un om de succes!

Lasa-te cuprins de pasiune si bucurie pentru viata si, plecand de la aceste sentimente, construieste-ti o viata extraordinara!

Bucuria si recunostinta din momentul prezent si pasiunea continua pentru viata iti vor imbunatati calitatea vietii.

Bucuria pe care o simti este o confirmare ca viata ta merge in directia potrivita pentru tine, ca esti in armonie cu Cel care esti cu adevarat. Fa tot ce iti sta in putere sa aduci bucuria in viata ta in fiecare zi! Acest lucru iti va schimba viata!

Daca consideri ca nu ai motive pentru care sa fii bucuros, priveste filmuletul de mai jos si vindeca-te de orice sentiment mohorat pe care il simte sufletul tau:

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *