top 10 site-uri motivationale din strainatate
Psihologie practica / Motivatie si succes

Top 10 site-uri motivationale din strainatate

top 10 site-uri motivationale din strainatate

top 10 site-uri motivationale din strainatate

Poate ca multi dintre noi avem o lista a dorintelor neindeplinite sau a visurilor care inca nu au devenit palpabile.

Pentru momentele in care avem nevoie de un impuls care sa ne indrepte catre telul nostru, am cercetat si am creat o lista de site-uri motivationale menite sa ne reaminteasca sa nu renuntam.

Iata care sunt acestea:

1. http://www.greatday.com/ – contine o serie de imagini, povestioare sau filmulete cu un caracter motivational la care putem apela cu totii atunci cand simtim ca nu mai putem continua.

2. http://www.values.com/ – prezinta o serie de citate, povesti, chiar si reclame TV despre o serie de valori dupa care ne ghidam in drumul nostru de dezvoltare personala de la apreciere, credinta, incredere (in noi si in ceilalti), compasiune, compromis, granite personale la egalitate, educatie, incurajare, iertare, ajutor, recunostinta, sinceritate.

3. http://sparkpeople.com/ – este cea mai mare comunitate online (contine peste 8 milioane de utilizatori) adresata celor care vor sa slabeasca sau sa se mentina in forma. Contine o serie de sfaturi si videoclipuri inspirationale pentru a lasa deoparte scuzele legate de lipsa minima de ingrijire pe care ar trebui sa i-o acordam corpului nostru.

4. http://sparkpeople.com/ – este site-ul unui barbat in varsta de 30 de ani care s-a nascut fara maini si fara picioare. Chiar daca doctorii nu i-au oferit niciun raspuns pentru conditia sa, el a reusit sa-si traiasca viata, fiind la randul sau, o sursa de inspiratie si de motivatie pentru oamenii care au nevoie de un sprijin.

5. http://www.creativity-portal.com/ – reprezinta o sursa bogata in informatii despre descoperirea creativitatii care se ascunde in interiorul nostru.

6. http://www.ted.com/ – este cu siguranta una dintre cele mai inspirationale resurse online. Prin multitudinea de filmulete cu tematici diferite (inspirationale, motivationale, culturale, revelatorii, politice, stiintifice), site-ul este o adevarata resursa de care ne putem bucura cu totii.

7. http://www.achievement.org/– contine o serie de interviuri luate unor persoane celebre, de la Oprah Winfrey si Coretta Scott King la Johnny Cash si Bill Russel.

8. http://www.worldofinspiration.com/– prezinta o multitudine de citate ale unor persoane celebre sau anonime cu privire la diferite aspecte ale vietii noastre, de la atitudine, business si caracter la entuziasm, prietenie, viata, simplitate si succes.

9. http://www.tstn.com/ – prezinta o serie de resurse de dezvoltare personala si schimbari de viata de care cu totii avem nevoie.

10. http://www.8womendream.com/– este un site care contine resursele exterioare necesare pentru a ne indeplini visurile. Desigur, continuare va veni intotdeauna din interior.

Pe voi ce site-uri va inspira?

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *