priveste-ti cariera dintr-o alta perspectiva!
Psihologie practica / Motivatie si succes

Priveste-ti cariera dintr-o alta perspectiva!

priveste-ti cariera dintr-o alta perspectiva!

priveste-ti cariera dintr-o alta perspectiva!

Cati dintre noi nu ne-am autojudecat si nu am fost judecati in functie de cariera pe care am reusit sa ne-o cream pana la o anumita varsta?

Cati dintre noi nu am cunoscut presiunea interioara, creata de dorinta noastra egotica de a avea succes, aflata in contradictie cu ceea ce ne dorim de fapt, cu adevarat? Cum iesim din aceasta capcana? Cum ne redefinim conceptia despre succes, esec si cum putem face ceea ce ne dorim cu adevarat in viata, fara sa ne fie teama ca nu avem ceea ce se numeste “o cariera”?

Iata unul din posibilele raspunsuri la aceasta intrebare, oferit de unul din vorbitorii conferintelor de dezvoltare personala TED.com: sa trecem peste snobism, pentru a gasi placerea in ceea ce facem. Pentru a beneficia de subtitrarea filmului in limba romana, dati click pe butonul View subtitles, si alegeti varianta Romanian:

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *