Priveste-ti cariera dintr-o alta perspectiva!

Publicat: 11 ianuarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

priveste-ti cariera dintr-o alta perspectiva!

priveste-ti cariera dintr-o alta perspectiva!

Cati dintre noi nu ne-am autojudecat si nu am fost judecati in functie de cariera pe care am reusit sa ne-o cream pana la o anumita varsta?

Cati dintre noi nu am cunoscut presiunea interioara, creata de dorinta noastra egotica de a avea succes, aflata in contradictie cu ceea ce ne dorim de fapt, cu adevarat? Cum iesim din aceasta capcana? Cum ne redefinim conceptia despre succes, esec si cum putem face ceea ce ne dorim cu adevarat in viata, fara sa ne fie teama ca nu avem ceea ce se numeste “o cariera”?

Iata unul din posibilele raspunsuri la aceasta intrebare, oferit de unul din vorbitorii conferintelor de dezvoltare personala TED.com: sa trecem peste snobism, pentru a gasi placerea in ceea ce facem. Pentru a beneficia de subtitrarea filmului in limba romana, dati click pe butonul View subtitles, si alegeti varianta Romanian:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *