Povestea unui pestisor

Publicat: 31 octombrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

povestea unui pestisor

povestea unui pestisor


“In clipa in care pestisorii au acceptat ca nu vor avea brate, le-au crescut aripioare.”

Inainte de a fi ceea ce intentionam sa fim, trebuie sa acceptam ceea ce nu suntem.

Aceasta forma de discernamant ne cere sa lasam sa treaca acele fantezii marete care ne departeaza de firea noastra, care ne fac sa ne straduim sa ajungem faimosi in loc sa fim plini de iubire, sau perfecti in loc sa fim plini de compasiune.

Dar in clipa in care putem accepta ce nu este in firea noastra mai degraba decat sa fim distrasi de tot ce credem ca am putea sau ar trebui sa fim, atunci toate resursele noaste launtrice sunt libere sa ne transforme in eul particular care dorim sa fim.

Atunci cand renuntam la ce trebuie sa facem sau ce ar trebui sa fim, pentru a ne inscrie in niste sabloane predeterminate, ne deschidem spre ceea ce putem fi. Renuntam sa ne construim brate false, doar pentru ca asa are toata lumea si ne abandonam vocii noastre interioare si propriei naturi.

Acceasta acceptare este un risc ce ne elibereaza, fiindca nu putem gasi cresterea care ne asteapta pana cand nu renuntam la ceea ce este impotriva propriei noastre naturi. Aceasta abandonare, fara sa stim ce se va intampla mai tarziu, permite vietii noastre sa se desfasoare cu adevarat.

De-abia atunci putem permite sa ne creasca aripile de care avem atata nevoie pentru a explora lumea noastra interioara, ceea ce suntem noi.

De-abia atunci ne putem construi un drum care este doar al nostru, un drum care va oferi inimii noastre puterea de a inflori la fiecare pas.

extras din Cartea Trezirii, Mark Nepo, Editura Adevar Divin

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *