Pentru un nou inceput

Publicat: 30 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

pentru un nou inceput

pentru un nou inceput

Pentru trecerea in noul an si pentru un nou inceput, ne-am gandit sa iti transmitem cateva mesaje de la ingeri, ca sa fii constient tot timpul ca nu esti singur si ca te asteapta lucruri minunate, daca iti deschizi inima.

Vom reda cateva citate din cartea “Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii”, aparuta la Editura Adevar Divin. Fie ca aceste cuvinte sa te ajute sa fii mai aproape de ceea ce isi doreste inima ta pentru tine!

Ce vor ingerii tai sa stii despre:

Aprecierea de sine:

“Cand vorbesti de o inalta apreciere de sine, stim ca te referi la stima si la respect fata de tine insuti. Noi iti spunem ca drumul catre acest rezultat trece prin stima si respectul fata de resursele tale din momentul de fata. “Stoarce” la maximum sucul bucuriei din acest moment si vei fi fericit ca ai luat aceasta decizie care ajuta sinele tau interior sa se odihneasca in pace.”

Calea vietii:

“ Fii deschis sa primesti binele care vine spre tine in fiecare zi. Nu opune rezistenta multimii de daruri pe care Dumnezeu ti le trimite. Primind cu recunostinta, stii ca esti binecuvantat din plin. Aceasta cunoastere iti da incredere sa continui sa oferi…slujind cu bucurie.”

Epuizarea la locul de munca:

“ Ti-a fost oferita cheia pentru a-ti descuia imediat inchisoarea si trebuie numai sa bagi cheia in lacat pentru a evada. Detii aceasta putere in orice moment. Miliarde de solutii te asteapta sa le chemi, doar daca ti-ai programa mintea pe “solutii” in loc de “probleme.” Spera ca va fi mai bine, atat pentru tine, cat si pentru familia ta. Deznadejdea dezvolta doar drumuri fara iesire. Dumnezeu nu poate sa arunce cu solutii spre tine, ci asteapta rugaciunile tale de calauzire pentru a te ajuta sa ajungi la rezultate fericite.”

Iertarea:

“Iarta-te pe tine insuti, copil drag al lui Dumnezeu, pentru judecatile tale dure asupra realitatilor tale! Ai selectat momente din viata si le-ai judecat strasnic, cu rautate. Totusi, asta este o cale de a te vindeca pe tine insuti ori pe ceilalti? In fiecare situatie, intreaba daca fiecare gand, fiecare cuvant si fiecare fapta creeaza o constienta mai mare sau mai mica a iubirii. “

Iubirea romantica:

“Aminteste-ti sa aduci un plus de sacralitate in relatia iubirii tale romantice si sa cauti siguranta si protectie, impreuna cu partenerul tau, in singurul loc unde poate fi gasita: in Dumnezeul launtric.”

Libertatea:

“Poti fi la fel de liber ca pasarea cerului, fara constrangeri sau restrictii de timp. Poti obtine asta acum! Singura restrictie este limita convingerilor tale, care te impiedica sa evadezi din inchisoarea autoimpusa.”

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *