ofera lumii talentul tau cel mai de pret
Psihologie practica / Motivatie si succes

Ofera lumii talentul tau cel mai de pret !

ofera lumii talentul tau cel mai de pret

ofera lumii talentul tau cel mai de pret

Zilele trecute am vazut un filmulet de la o emisiune de televiziune: Britain’s got talent!

Este un film care ne vorbeste despre momentele cand ne simtitim mici, umili in adancul sufletului, fara incredere in noi si in calitatile noastre, sau despre momentele cand ceilalti iau in ras scopurile noastre si le considera prea mari pentru potentialul nostru pe care il subevalueaza la o prima vedere superficiala.

Asadar, ce concluzii putem trage din acest filmulet absolut impresionant?

In astfel de momente trebuie sa lasam frica in spate, si indiferent de cat de mici si umiliti ne simtitim, sa incercam sa facem si sa aratam lumii si noua insine ce putem face noi cel mai bine.

Poate zambim frumos, poate oferim in jur incurajari, poate pictam frumos, poate luam decizii rapide, poate suntem oameni de incredere, pe care altii se pot baza, poate chiar am atins un nivel superior de dezvoltare personala.

Atunci cand vom incepe sa facem acel lucru la care suntem cei mai buni, ne vom simti bine in pielea noastra, si vom auzi aplauzele Universului, asa cum concurentul nostru, Paul, a beneficiat de aplauzele sincere ale celor care-l judecasera dupa aparente cu 30 secunde mai devreme.

Scrie-ti intr-un caiet care sunt cele mai de pret talentele si calitati ale tale, si nu te sfii sa le arati si sa le manifesti in Univers de cate ori te simti mic, te subapreciezi sau esti subapreciat. Fii constient de valoarea ta in orice moment!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *