Ofera lumii talentul tau cel mai de pret !

Publicat: 11 noiembrie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

ofera lumii talentul tau cel mai de pret

ofera lumii talentul tau cel mai de pret

Zilele trecute am vazut un filmulet de la o emisiune de televiziune: Britain’s got talent!

Este un film care ne vorbeste despre momentele cand ne simtitim mici, umili in adancul sufletului, fara incredere in noi si in calitatile noastre, sau despre momentele cand ceilalti iau in ras scopurile noastre si le considera prea mari pentru potentialul nostru pe care il subevalueaza la o prima vedere superficiala.

Asadar, ce concluzii putem trage din acest filmulet absolut impresionant?

In astfel de momente trebuie sa lasam frica in spate, si indiferent de cat de mici si umiliti ne simtitim, sa incercam sa facem si sa aratam lumii si noua insine ce putem face noi cel mai bine.

Poate zambim frumos, poate oferim in jur incurajari, poate pictam frumos, poate luam decizii rapide, poate suntem oameni de incredere, pe care altii se pot baza, poate chiar am atins un nivel superior de dezvoltare personala.

Atunci cand vom incepe sa facem acel lucru la care suntem cei mai buni, ne vom simti bine in pielea noastra, si vom auzi aplauzele Universului, asa cum concurentul nostru, Paul, a beneficiat de aplauzele sincere ale celor care-l judecasera dupa aparente cu 30 secunde mai devreme.

Scrie-ti intr-un caiet care sunt cele mai de pret talentele si calitati ale tale, si nu te sfii sa le arati si sa le manifesti in Univers de cate ori te simti mic, te subapreciezi sau esti subapreciat. Fii constient de valoarea ta in orice moment!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *