nu e nevoie sa facem mai mult
Psihologie practica / Motivatie si succes

Nu e nevoie sa facem mai mult

nu e nevoie sa facem mai mult

nu e nevoie sa facem mai mult


Cei care citesc site-ul nostru de mai mult timp stiu ca, din cand in cand, imi place sa vorbesc despre oameni. Anumiti oameni. Pe care nu neaparat ii cunosc sau i-am cunoscut in aceasta viata. Dar al caror suflet as putea sa jur ca il stiu dintotdeauna.

Il urmaresc pe acest om de 4 ani, pe Internet. Am descoperit primul filmulet cu el pe Youtube, din intamplare, intr-o zi in care eram mult prea obosita ca sa mai fac ceva si rataceam aiurea pe Internet, poate cu dorinta ascunsa de a gasi o metoda de relaxare virtuala.

M-a atras titlul filmuletului: “Cel mai grozav masaj al capului din intreaga lume! “ Si l-am deschis, parca pentru a-mi confirma ca nu e asa, ca nu e nicio posibilitate ca acest titlu pompos sa exprime un adevar. Ceea ce am vazut nu numai ca mi-a confirmat ceea ce scrie in titlu, dar a reusit, dincolo de prezenta fizica si participare efectiva, sa-mi transmita cea mai grozava stare de relaxare si de buna-dispozitie pe care o puteam avea in acel moment.

Pentru ca acest om, care pune tot sufletul intr-o miscare a mainii si intr-o rasuflare, asa cum veti vedea in filmulet, face minuni. Intr-o camaruta mai mult decat modesta, in plin zgomot al strazii, in India, frumusetea pluteste in aer. Pentru ca iubirea se citeste in fiecare gest, fiecare privire, fiecare miscare. Si modul jucaus in care ia foarte in serios ceea ce face, insa nu pare a se lua prea in serios pe sine insusi este la fel de interesant si de inocent ca tot restul peisajului.

 

Din an in an, apar noi filmulete filmate de oameni care provin din cele mai diverse colturi ale lumii si merg la el, la Baba, the Cosmic Barber. Sa-l vada si sa beneficieze de masajul lui. De modul cum se joaca cu energiile si de intentiile sale, cele mai pure cu putinta.

 

Vazandu-l pe Baba cum isi ofera darul catre intreaga lume dintr-o frizerie din Pushkar, nu pot decat sa spun: Nu e nevoie sa facem mai mult. De acolo de unde suntem acum, cu cine suntem acum, cu ceea ce facem acum, putem fi o binecuvantare pentru intreaga lume.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *