Munceste fara efort

Publicat: 13 mai 2013
Comentarii: 1 Răspunsuri

munceste fara efort

munceste fara efortCu totii venim in viata aceasta ca sa facem ceva si toti avem unele talente, daruri si haruri specifice, unul are anumite calitati, altul altele si ele nu sunt intamplatoare. Harurile si talentele noastre ar trebui sa le folosim in ceea ce simtim noi in interiorul nostru sau poate nu simtim, dar pentru ceea ce ar trebui sa facem noi in viata aceasta si ceea ce ne-am propus.

Fa munca ta, ceea ce simti tu ca faci cu nemaipomenita placere in interiorul tau. In cel mai mic lucru si cele mai mici lucruri pe care le facem, facem acel lucru fara efort daca avem iubire pentru acel lucru. De fapt viata traita fara iubire este un efort, tot ce este in afara iubirii este un efort.

Oamenii traiesc asa astazi pentru ca traiesc fara iubire ca fundament principal si mai mult, traiesc cu frica, fundamental poate venind din frica.

De aceea avem o industrie de asigurari, de medicamente prospera, toate lucrurile care vin din frica, frica ca altul sa fie mai bun decat tine sau ca nu valorezi tu nimic si de aici lupta pentru supravietuire si de asta ne simtim singuri, inconjurati de straini.

Dar nu avem nici o sansa sa rezolvam aceste problema daca ne uitam la ceilalti, avem o sansa daca ne uitam la noi insine: “ce gandesc eu?”,” ce emit eu?” si sa ai curajul sa vezi ca si tu functionezi pe baza fricii si sa incepi sa vrei sa schimbi asta, sa vrei sa fii condus de iubire si sa cunosti ce inseamna iubirea.

Daca am vrea sa stim ce inseamna iubirea, primul pas ar fi sa spunem ca nu stim ce inseamna iubirea si urmatorul pas ar fi sa incepem sa o cautam si sa cunoastem ce inseamna. Vreau sa aflu care este sufletul meu, vreau sa stiu cand el imi vorbeste; ni se intampla sa primim crampeie, dar haideti sa le distingem si sa ne lasam ghidati de suflet.

Sufletul este cel care urmareste ca noi sa facem ceea ce, numim asa in cuvinte sarace, misiunea noastra. Incearca sa ne impinga sa ne eliberam de frica, in masura in care ascultam sufletul nostru. Frica este un sentiment mult mai agresiv si de aceea trebuie sa facem mai multa liniste ca sa intram si sa cunoastem altceva.

Sa oprim intai frica si o sa ma intrebati :“cum fac asta?” primul pas este sa vrei sa faci asta si pe urma o sa afli si pasul urmator.

Ganditi-va bine daca vreti.

Muncesti fara efort in momentul in care reusesti sa intri in contact cu interiorul tau cel mai profund, cu sufletul tau si sa faci munca pe care o simti cu adevarat sa o faci, oricare ar fii asta. Si ce faci, sa faci cu iubire si cu placere. Deci motivul principal sa fie acesta si nu banii, recunoasterea in societate. Si lucrurile se alinieaza in viata ta, astfel incat tu sa reusesti. Iubirea poate fi in cel mai mic gest, in intalnirea ta cu cersetorul de la metrou, caruia nu trebuie neaparat sa-i dai bani, dar poti sa-i dai un gand de iubire, acelei fiinte umane, oamenilor de pe strada, oricui.

Iubirea deschide total si fara efort.

Omenirea traieste astazi asa pentru ca traieste cu o constinta in afara iubirii, ca masa, in afara lui Dumnezeu, in afara Creatorului.

De asta se vorbeste in spiritualitate ca traim in separare. Oamenii cred ca reusesc sa faca totul singuri. Pana cand fiecare persoana, ca alegere a lui proprie, poate fi sa se reintoarca, sa se reconecteze si sa redevina fiu de Dumnezeu.

Si eu cred ca acesta este scopul, sa ne reintoarcem, sa ajungem la constiinta asta.
Noi suntem mai mult decat corpul nostru fizic, mai mult decat identitate ca si nume.

Cred ca omul trebuie ajunga sa descopere singur, in interior cine este el si sa nu se mai multumeasca cu ce a primit de la societate. Daca vrea asta, bineinteles.

Si din momentul acela toate lucrurile se alinieaza in viata.

Rada Pantea , trainer la Centrul de Dezvoltare Personala si Spirituala Solisis

*  Fragmente din seminarul “Munceste fara efort – Centrul Solisis”

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *