Motive pentru a fi recunoscator

Publicat: 5 noiembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

motive pentru a fi recunoscator

motive pentru a fi recunoscator

Sunt mii de lucruri pentru care ar trebui sa fim recunoscatori, in fiecare zi, indiferent cat de greu ar fi momentul prin care trecem. Iata o lista cu cateva lucruri care te pot ajuta sa fii recunoscator.

Recunostinta este cheia esentiala atunci cand vrei sa atragi lucruri bune in viata ta, asa ca iti recomandam sa folosesti aceasta lista zilnic si sa o adaugi la lista ta proprie.

1. Fii recunoscator cand rasare soarele dimineata si iti straluceste prin fereastra.

Este un semn ca esti in viata pentru a trai inca o zi minunata.

2. Fii recunoscator pentru masina in care te sui in fiecare dimineata si nu-ti mai place.  Iti aduce aminte ca ai lucruri la care sa visezi.

3. Fii recunoscator pentru greselile pe care le faci astazi.

Te vor transforma intr-o persoana puternica, si iti vor aduce cunostintele si intelepciunea pe care nu le-ai avut inainte de a face greseala.

4. Fii recunoscator pentru dragostea pe care o ai in viata ta.

Chiar daca nu ai pe nimeni in viata ta in acest moment, fii recunoscator pentru prietenia si dragostea pe care ti le poti darui tu insuti.

5. Fii recunoscator pentru defectele pe care le ai.

Asta iti aminteste ca este intotdeauna loc pentru crestere si dezvoltare personala. Viata e plictisitoare si lipsita de farmec pentru cei care sunt perfecti.

6. Fii recunoscator pentru vantul rece, care iti loveste fata cand pleci dimineata de acasa.

Frigul ne aminteste ca suntem in viata si ne da ocazia sa ne bucuram de caldura respiratiei noastre.

7. Fii recunoscator pentru persoanele care te lovesc pe la spate.

Asta iti aduce aminte de oamenii care sunt intotdeauna acolo pentru tine, indiferent prin ce treci si cat de greu iti e.

8. Fii recunoscator pentru muzica care te calca pe nervi.

Iti aduce aminte ca ai urechi sanatoase si esti in stare sa decizi ce iti place si ce nu iti place.

9. Fii recunoscator pentru problemele pe care le ai, pentru ca asta iti aduce aminte ca ai abilitatea de a le rezolva si de a-ti imbunatati viata in toate aspectele ei.

Adu-ti aminte sa fii recunoscator, pentru cele mai marunte lucruri din viata ta! Pentru ca ai apa din belsug, pentru ca ai unde sa dormi, pentru ca ai ce manca. Daca nu poti fi recunoscator, cauta pe Internet sa vezi cum traiesc oamenii in India. Vei fi recunoscator ca tu folosesti ziarul pentru a te informa, iar ei il folosesc pentru a se inveli. Poate atunci viata ta banala ti se va parea minunata. Vei fi recunoscator pentru fiecare moment al vietii tale considerate triste pana atunci si vei incepe sa descoperi in ea multe momente de bucurie. Astfel, legea atractiei iti va aduce si mai multa bucurie in viata ta!

Incearca pentru asta exercitiul: “Recunostinta pentru o zi”. Alege-ti in fiecare zi un obiect sau o experienta din viata ta, care sa iti declanseze recunostinta. Poate fi o bijuterie, o carte, un tricou, un zambet de copil, etc.

In dimineata zilei recunostintei, petrece-ti cateva momente focalizandu-te pe obiectul respectiv. Adu in sufletul tau un sentiment puternic  de recunostinta pentru asta. Atunci cand esti cuprins in totalitate de acest sentiment de recunostinta, spune cu voce tare afirmatia:

“Astazi aleg sa ma simt recunoscator pentru fiecare experienta pe care o am. Voi gasi un aspect pozitiv in fiecare incercare careia ii voi face fata, in fiecare moment de frustrare si fiecare persoana intalnita. Voi face un efort constient sa stau in momentul prezent, pentru a fi constient in fiecare moment de tentatia de a aluneca din aceasta stare de recunostinta si pentru a-mi putea readuce emotiile si sentimentele pe calea cea buna. Acest lucru imi va aduce aminte permanent ca pot fi recunoscator pentru orice si pentru tot, in fiecare zi, si ca voi exersa aceasta libertate de a alege in timpul zilei dedicate recunostintei.”

Apoi pune deoparte obiectul recunostintei si incepe sa faci activitatile tale zilnice.

Daca vei experiementa pe parcursul zilei frustrari sau manie, pur si simplu impune-ti sa retraiesti atitudinea de recunostinta.  Fa-ti o misiune personala din a gasi ceva pozitiv in fiecare situatie si munceste continuu pentru a-ti aduna gandurile pozitive in jurul unei situatii.Asta inseamna dezvoltare personala! Ia-ti un angajament pe acest drum.

Traieste recunostinta in fiecare moment si  nu uita: “Ne petrecem vietile asa cum ne petrecem zilele.”

 • Sunt Mihaela Marinaș. Sunt un spirit vizionar, cu misiunea să aduc pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de oameni ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, vindecare intuitivă, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află la momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu propriul suflet. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Înscrie-te AICI la webinar-ul gratuit “Conectarea la Sine prin Înregistrările Akashice” Și află informații despre:

  * Ce sunt Înregistrările Akashice și ce pot aduce ele în viața noastră
  * Cum ne susține frecvența Înregistrărilor Akashice să manifestăm conectarea la Sine
  * Cum ne reconectăm la amprenta originară a sufletului nostru
  * Cum putem înțelege provocările umane prin perspectiva Sinelui
  * Ce înseamnă consilierea spirituală din Înregistrările Akashice