Indrazneste!

Publicat: 11 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

indrazneste

indrazneste


Indraznesti sa fii cine esti cu adevarat?

Indrazneste sa iti urmezi visele si sa ai incredere la nivel de certitudine, sa iubesti, sa te lasi iubT, sa iti infrunti cele mai mari frici, sa faci lucruri noi, sa iesi din zona de confort, cu alte cuvinte sa te bucuri de fiecare minut!

Indrazneste sa spui ce simti, sa faci ceea ce simti, indiferent de ce cred ceilalti,  sa nu te mai ingrijorezi, sa fii fericit, sa te lasi indrumat de Dumnezeul din tine spre ceea ce ai de facut in aceasta viata! Pur si simplu indrazneste!

Indrazneste sa lasi acest proces de dezvoltare personala sa fie o prioritate in viata ta!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *