Film: The Secret

Publicat: 11 ianuarie 2007
Comentarii: 4 Răspunsuri

film the secret

film the secretIn ultimele cateva zile am tot auzit vorbindu-se despre un film numit The Secret. Faptul ca toti cei care povesteau despre el erau incantanti mi-a trezit curiozitatea. L-am cautat, l-am vazut si m-au impresionat atat felul in care a fost realizat cat si ideea pe care o sustine.

Iata mai jos o scurta prezentare care cuprinde cateva secvente din film:
http://thesecret.tv/movie/trailer.html>

Ce spune legea gravitatiei? Ca nu conteaza daca esti un om bun sau rau, cand cazi de la etajul 2 sau 20 se intampla acelasi lucru: te lovesti de pamant! In film se vorbeste despre o lege a universului care functioneaza la fel de implacabil ca si cea a gravitatiei.

Legea ATRACTIEI functioneaza intotdeauna, indiferent daca noi credem in ea, daca o intelegem sau nu. Indiferent daca vrem ceva neinsemnat sau ceva important, este la fel de usor de obtinut.

Filmul demonstreaza in ce fel suntem noi creatorii lumii in care traim. Ai propriilor noastre vieti.

Daca ne dorim un lucru si avem atentia focalizata asupra lui, il atragem in viata noastra. Insa atragem cu aceeasi forta si ceea ce uram… doar pentru simplul fapt ca ne focalizam atentia in acea directie.

“Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva, atragem oameni pozitivi, evenimente pozitive si situatii pozitive. Daca suntem negativi in orientare, sau maniosi, atragem oameni rai si maniosi si situatii negative. Astfel incat ajungi sa atragi lucruri asemanatoare gandurilor pe care le rumegi permanent in minte, indiferent daca aceste ganduri sunt constiente sau inconstiente. In asta consta tot secretul.

Cativa dintre cei care sustin aceasta idee:

John Assaraf, om de afaceri
Michael Beckwith, vizionar
Lee Brower, profesor
Jack Canfield, autor
John Demartini, filozof
Marie Diamond, consultant Feng-Shui
Mike Dooley, scriitor
Bob Doyle, autor
Hale Dwoskin, autor
John Gray, psiholog
John Hagelin, fizician
Bill Harris, terapeut
Ben Johnson, fizician
Loral Langemeier, strateg financiar
Lisa Nichols, autor
Bob Proctos, filozof
James Arthur Ray, filozof
David Schrimer, trainer in investitii
Marci Smirnoff, autor
Joe Vitale, metafizician
Dennis Waitley, psiholog
Fred Alan Wolf, fizician

Fiecare dintre ei povesteste felul in care aplicarea acestei legi i-a schimbat viata sau cum fiecare poate face astfel incat sa o aplice cu succes.

De ce nu obtinem totusi ceea ce ne dorim? Cum facem, in pasi simpli, concreti, sa punem aceasta lege sa lucreze pentru noi?

Pana atunci… haideti sa ne gandim doar la lucrurile care ne fac placere si sa le inlocuim pe cele care ne intristeaza cu opusul lor! Sa ne focalizam atentia pe bucurie, fericire, sanatate, prosperitate, succes si sa alungam din gandurile noastre tristetea, dezamagirea, furia, grijile de orice fel…

Pentru ca exista o legatura intre ce SIMTIM, ce GANDIM si ce ATRAGEM.

Haideti sa traim cu pasiune!

Sa ne urmam fiecare misiunea sa in viata… daca o cunoastem! Sau sa o descoperim mai intai.

de Corina Marin

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *