De ce apare esecul sau Cum sa esuezi cu succes!

Publicat: 17 octombrie 2007
Comentarii: Fără răspunsuri

de ce apare esecul sau cum sa esuezi cu succes

de ce apare esecul sau cum sa esuezi cu succesDaca nu esti foarte interesat de cum poti obtine succesul, acest articol te va invata cum sa esuezi cu succes. O sa gasesti mai jos FORMULA ESECULUI! Poate nu toti ne dorim succesul cu tot dinadinsul, poate ne putem multumi doar cu evitarea esecului! Vei vedea mai jos cum trebuie sa te comporti pentru a inregistra un esec! Evident, vei transpune apoi intuitiv cum trebuie sa te comporti pentru a evita esecul!

De sute de ani, oamenii incearca sa afle care este formula succesului. Au curs mii de pagini pe marginea acestui subiect si o sa se mai scrie in continuare. Fiecare autor are o metoda, pe care o prezinta ca miraculoasa, aduce argumente si dovezi in acest sens.

In acest articol nu ne vom ocupa de acest lucru, evident si eu am o parere in acest sens la fel ca si tine de altfel. Aici voi prezenta doua cai sigure prin care tu sa poti inregistra esec dupa esec! Oare aplici deja aceasta formula? Te invit sa parcurgi randurile urmatoare, urmand ca la final sa tragi singur concluziile!

1. Prima regula a esecului: Fii consecvent si repeta-ti greselile!

a. De cate ori gresesti consoleaza-te cu gandul ca a gresi este cat se poate de omeneste.
b. Incepe rapid prin a da vina pe ceilalti, pe context, pe situatie, sau pe complexitatea problemei.
c. Fii obiectiv si nu-ti asuma niciun fel de responsabilitate! Pana la urma daca stai bine sa te gandesti nici macar nu ai gresit, ci a fost doar o situatie dificila!
d. Nu incerca nici un moment sa afli de ce ai gresit, incearca sa uiti, fii un om tare, care trece cu succes peste greselile sale!
e. Stai de vorba cu tine sincer si descopera astfel cum ca nici nu puteau iesi lucrurile mai bune de atat, pentru ca nu depinde de tine!
f. Conving-te ca tu ai fost singurul care a actionat rational, toti ceilalti au procedat gresit, fara sa mai aducem vorba de context care a fost complet defavorabil!
g. Acum ca te-ai linistit, felicita-te pentru prestatia ta.
h. Orice om serios este si consecvent! Incearca sa tii minte acest esec si data viitoare cand ai ocazia procedeaza la fel, stii bine doar ca ai facut cel mai bun lucru posibil si data trecuta!
i. Trebuie sa ai viziune si sa ai puterea sa repeti aceeasi actiune sperand ca de data asta vei avea rezultate mai bune!
j. Lupta pana la capat, chiar daca a doua oara lucrurile ies prost! Tu din nou ai facut tot posibilul!
k. NU cumva sa iti pui intrebarea: Eu ce puteam face, sau ce puteam schimba pentru ca lucrurile sa iasa bine de aceasta data? Intrebarile de acest gen sunt superficiale si nerealiste, sunt mai mult pentru filozofi, nu pentru tine!
l. Da dovada de perseverenta, si actioneaza la fel si a treia oara! Ai o mentalitate de invingator si de om care nu renunta, daca nu a iesit nici prima oara, nici a doua oara, sunt sanse mari sa iasa a treia oara!
m. Procedeaza la fel si a treia oara si a patra oara si felicita-te din nou. Doar ai trecut deja cu succes peste aceeasi greseala de trei ori!
n. Intreaba-te: Cine ar fi putut rezista la fel de mult ca si tine?

2. A doua regula a esecului: Cum faci ca succesul sa fie destinatia catre esec!

a. De ce sa traiesti cu iluzia succesului cand esecul este mai concret si mai la indemana?
b. Tocmai ai facut ceva si ai avut succes! Fii mandru de tine! Nu te intreba nicio clipa De ce am avut succes? Nu te gandi nicio clipa ce anume din tine a contribuit la realizarea acestui succes!
c. Fii plin de tine, chiar putin arogant, doar ai reusit!
d. NU te intreba cum ai putea face sa ai succes din nou!
e. NU profita de ocazie sa afli care-ti sunt punctele forte!
f. NU-ti aprecia succesul, ar insemna sa te lauzi singur, iar acest lucru nu-i frumos!
g. Nu te plasa pe tine in situatie, pentru a afla ce anume din context te-a ajutat sa reusesti.
h. Eventual considera o exceptie ceea ce ti s-a intamplat, nu incerca sa tragi nicio concluzie!
i. Daca ai o zi mai buna, in care esti eficient si ai spor, NU te intreba Ce anume ai facut ca acea zi sa fie buna?
j. Daca ai o alta zi in care lucrurile merg ca unse, NU te bucura de acest lucru, pentru ca urmeaza cu siguranta sa se intample ceva rau!
k. Daca nu s-a intamplat inca nimic rau, tu ai rabdare, e doar o problema de timp sa apara ceva rau!
l. Stii ca daca lucrurile merg prea bine ceva este in neregula. Intra rapid in panica si schimba metoda!
m. Nu incerca sa mentii „starea de succes” pentru ca este mai important esecul care te asteapta din moment in moment!

Dupa cum observi mai sus, ai doua cai sigure de a esua cu succes. Aplicand-le constant vei devenii un campion al ESECULUI! Retine asadar ca exista o maniera unica de a repeta o greseala si aplic-o cu maiestrie, iar pe de alta parte te sfatuiesc sa nu inveti nimic din succesele pe care le ai, pentru ca acestea sunt pur intamplatoare! Comporta-te asa daca vrei sa ai esec si invers daca vrei sa eviti esecul – acesta putand fi primul pas catre succes!

Beneficiul forte al Extreme Training consta in constientizarea vectorilor inconstienti care opereaza in realitatea cotidiana. Acest lucru poate fi realizat prin intelegerea mecanismelor ce intervin in contactele umane de orice tip. Ajungem astfel la o constructie din care vom vedea cum aparentele NU te mai inseala, daca stii sa privesti si sa intelegi lucrurile mai bine. Pentru a-ti crea o imagine in ansamblu sau in detaliu asupra trainingurilor oferite acceseaza http://www.traininguri.ro.

de Marian RUJOIU
Trainer. Manager. Coach, Extreme Training
http://www.traininguri.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *