De cati oameni e nevoie ca sa schimbam ceva?

Publicat: 26 noiembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

de cati oameni e nevoie ca sa schimbam ceva

de cati oameni e nevoie ca sa schimbam ceva

Iata o intrebare pe care mi-am pus-o adesea si la care am gasit, in sfarsit, un raspuns exact, stiintific, probat in nenumarate cazuri si validat de catre omul de stiinta si scriitorul Gregg Braden, in cartea sa “Vindecarea spontana a credintei”, aparuta la Editura For You: raportand la numarul de locuitori la care ne referim, pentru a schimba ceva este nevoie de radacina patrata dintr-un procent al populatiei respective.

Asta inseamna ca, la o populatie ca a Romaniei, de 21 milioane, e nevoie de 458 de oameni ca minim necesar pentru initierea procesului de schimbare. Inseamna ca, la nivelul intregului glob nu e nevoie decat de 7745 de oameni pentru a incepe sa schimbam ceva intr-o directie pozitiva.

ATAT DE PUTIN?! Da, intr-adevar. Daca dorim sa ne inscriem in aceasta traiectorie de ridicare a nivelului de constientizare pe Terra, nu trebuie decat sa facem ceea ce putem, cat de bine putem, acolo unde suntem. Restul va veni de la sine in procesul de dezvoltare personala si evolutie sprituala. E nevoie de atat de putin pentru a face atat de mult!

Fie ca dorim ca oamenii sa impartaseasca mai multa iubire intre ei, fie ca ne dorim ca vindecarea bolilor grave si a traumelor emotionale sa devina un lucru pe care sa-l intalnim in fiecare zi, fie ca ne dorim ca din ce in ce mai multi oameni sa devina constienti de principiile prosperitatii, sau fie ca ne dorim mai multa moralitate si onoare in randul clasei politice (ca tot se apropie turul II al alegerilor prezidentiale…), nu e nevoie decat sa constientizam, la nivel individual, aceste lucruri, sa pastram sentimentul de iubire, de vindecare, de prosperitate, de moralitate in sufletele noastre si sa le transmitem mai departe celor apropiati. Printr-un proces de crestere exponentiala, mai repede decat credem, vom fi reusit deja sa miscam numarul suficient de oameni pentru ca constiinta colectiva sa inceapa sa se deplaseze in directia buna de dezvoltare personala.

Poate ca, de acum incolo, avand aceasta confirmare stiintifica, nu vom mai spune cu atat de mare usurinta: “Nu conteaza ce fac eu, oricum nu se schimba nimic…” Schimbarea nu tine de sansa, tine de fiecare dintre noi. Schimbarea, care in sfarsit poate fi transpusa in cifre si procente matematice, poate misca suflete si poate schimba vieti. Iar noi suntem responsabili de asta.

Iata un exemplu concret din cartea citata mai sus, aparuta la Editura for You:

“Unul dintre cele mai graitoare exemple despre un grup ale carui sentimente si credinte afecteaza o regiune geografica extinsa, a fost documentat de catre un experiment curajos, realizat in timpul razboiului dintre Liban si Israel, care a inceput in 1982. In acea perioada, cercetatorii au pregatit un grup de oameni sa simta pacea in corpurile lor, gandindu-se ca ea exista deja – si nu rugandu-se pentru ca ea sa apara.

La anumite ore si anumite zile ale lunii, acesti oameni se duceau in zonele sfasiate de razboi ale Orientului Mijlociu. In timpul cand ei simteau pace, activitatile teroriste au incetat, rata crimelor impotriva populatiei a scazut, numarul de vizite in camerele de urgenta ale spitalelor a scazut, iar incidenta accidentelor rutiere s-a redus si ea. Cand sentimentele participantilor s-au schimbat, statisticile s-au inversat. Studiul a confirmat descoperirile anterioare: cand un mic procent de populatie creeaza pace in interiorul ei, acest lucru se reflecta in lumea inconjuratoare.”

Important e sa nu ne indoim niciodata de puterea credintei adevarate, de puterea celor putini si, mai ales, de influenta individuala a fiecaruia dintre noi in mediul in care traim.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *