cere si ti se va da
Psihologie practica / Motivatie si succes

Cere si ti se va da!

cere si ti se va da

cere si ti se va da

Uitam cat de importante sunt aceste cuvinte de a caror profunzime si valabilitate ne-a asigurat insusi Iisus, acum ceva timp. Preferam sa ne investim energia in a ne plange si in a repeta la nesfarsit aceleasi povesti care ne-au adus in pragul depresiei si al oboselii cronice. Astazi va vom prezenta cazul unui tanar care nu a facut decat sa aplice un principiu simplu al legii atractiei: a cerut si a asteptat sa primeasca.

Ce-a facut concret acest tanar? Craig Rowan a postat un filmulet pe youtube, intitulat: “Te rog, da-mi 1 milion $” in care se adresa milionarilor lumii si marilor corporatii internationale, cu rugamintea de a primi din partea lor 1 milion $. Nu a facut decat sa ceara:

Timp de cateva luni, a cerut si a asteptat. A mai postat inca un filmulet, dupa o perioada. Si ghiciti ce s-a intamplat! Unul din milionarii lumii a decis sa-i acorde milionul de dolari intr-o ceremonie oficiala care va avea loc pe data de 2 februarie.

Universul gaseste intotdeauna o cale de a ne rasplati curajul de a cere si perseverenta de a astepta. Acesta este un pas important in procesul de dezvoltare personala. Sa nu uitam sa cerem mai des, in loc sa ne plangem!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *