Cele mai frumoase poze cu mesaje pentru fiecare zi

Publicat: 15 iulie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Intotdeauna am fost inspirata de poze cu mesaje motivationale sau care au legatura cu cresterea personala.

Chiar am creat in anii trecuti o categorie a site-ului numita “Binecuvantari”, care continea imagini cu mesaje motivationale si poze cu mesaje inspirationale ce pot fi folosite pe post de poze desktop/wallpapers. Imagini care au vorbit sufletului meu intr-un anumit moment si carora le-am alaturat cele mai potrivite cuvinte.

Cel mai frumos lucru legat de aceste poze cu mesaje motivationale il reprezinta combinatia dintre imagine, culoare, semnificatie vizuala si emotia transmisa prin cuvant. Se creeaza astfel un efect emotional unic pe care aceste poze cu mesaje il pot avea asupra noastra.

In acelasi timp, atunci cand trecem prin momente in care nu suntem conectati cu cea mai buna versiune a noastra, aceste imagini pot reprezenta un instrument de motivatie la care putem apela cu usurinta.

Va prezint mai jos cateva site-uri care contin sute de poze cu mesaje care pot fi salvate in calculatorul propriu si folosite asa cum va doriti. Mesaje motivationale, legate de viata, de succes, de cum ne raportam la noi insine si la ceilalte:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *