cele mai frumoase poze cu mesaje care sa te inspire in fiecare zi
Psihologie practica / Motivatie si succes

Cele mai frumoase poze cu mesaje pentru fiecare zi

Intotdeauna am fost inspirata de poze cu mesaje motivationale sau care au legatura cu cresterea personala.

Chiar am creat in anii trecuti o categorie a site-ului numita “Binecuvantari”, care continea imagini cu mesaje motivationale si poze cu mesaje inspirationale ce pot fi folosite pe post de poze desktop/wallpapers. Imagini care au vorbit sufletului meu intr-un anumit moment si carora le-am alaturat cele mai potrivite cuvinte.

Cel mai frumos lucru legat de aceste poze cu mesaje motivationale il reprezinta combinatia dintre imagine, culoare, semnificatie vizuala si emotia transmisa prin cuvant. Se creeaza astfel un efect emotional unic pe care aceste poze cu mesaje il pot avea asupra noastra.

In acelasi timp, atunci cand trecem prin momente in care nu suntem conectati cu cea mai buna versiune a noastra, aceste imagini pot reprezenta un instrument de motivatie la care putem apela cu usurinta.

Va prezint mai jos cateva site-uri care contin sute de poze cu mesaje care pot fi salvate in calculatorul propriu si folosite asa cum va doriti. Mesaje motivationale, legate de viata, de succes, de cum ne raportam la noi insine si la ceilalte:

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *