4 lucruri care sa ne aduca aminte ca totul va fi bine

Publicat: 2 august 2013
Comentarii: 2 Răspunsuri

4 lucruri care sa ne aduca aminte ca totul va fi bine

4 lucruri care sa ne aduca aminte ca totul va fi bine

Exista momente in care tot ce ne dorim sa auzim este ca “Totul va fi bine”.

Si chiar daca aceste cuvinte vor aparea sub forme pe care cu greu ni le imaginam, este important sa ne deschidem catre mesajele care par sa ne asigure ca vom iesi de sub norul negru al grijilor mai devreme sau mai tarziu.

1. Strainul care ne ofera ajutorul.

Poate ca multi dintre noi am fost ajutati atunci cand ne asteptam mai putin nu de cel mai bun prieten, ci de strainul care traverseaza strada sau de cel care ne priveste in autobuz. Cumva, gandul ca o persoana din exteriorul zonei noastre ne confort ne ofera sprijinul pe care nu i l-am cerut.

2. O respiratie profunda.

Adesea, atunci cand suntem ingrijorati, uitam sa respiram corect. O respiratie profunda ne poate readuce in momentul prezent si ne poate ajuta sa vedem lucrurile dintr-o alta perspectiva.

3. O sursa motivationala.

Un text citit la momentul potrivit, o carte de dezvoltare personala, un film inspirational ne pot reaminti ca viata este adesea o serie de incercari pe care le putem depasi atata timp cat avem mai multa rabdare cu noi insine.

4. O lista reactualizata a realizarilor personale.

Pe masura ce trece timpul, ne dorim din ce in ce mai mult de la propria persoana. Poate ca uneori ar trebui sa ne oprim si facem o lista a telurilor pe care le-am indeplinit pana acum. Vom fi surprinsi sa constatam ca multe dintre lucrurile pe care ni le-am dorit s-au indeplinit, iar acest lucru ne va oferi puterea de a continua atunci cand simtim nevoia sa renuntam.

 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *