Un nou inceput

Publicat: 7 ianuarie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Inceput de an, e timpul sa privim cu detasare si intelepciune catre ce a fost si cu incredere si asteptari pozitive spre ce va fi. Redau mai jos un text pe care l-am primit prin intermediul newsletter-ului Editurii For You, sa ne fie tuturor spre bucuria sufletului si inflorirea vietii pe parcursul intregului an 2009 :

“Incepand de astazi, ati pasit pe un coridor lung, cu lumini slabe si cu o destinatie neclara. Si acum, o luati pe alt drum si pasiti in noul an.

Si iata, dupa acest colt, deodata coridorul se deschide. In timp ce pasiti, zidurile incep sa se urneasca din loc si dupa aceea sa dispara. Tavanul devine din ce in ce mai inalt si apoi dispare complet. Podeaua de sub picioarele voastre se transforma intr-un pamant moale si fertil.

Firicerele de iarba incep sa incolteasca in pamant si, din ceata, apare un cer albastru minunat. Nori albi pufosi se misca usor, ca o briza luminoasa care adie peste dealurile verzi, ce se desfasoara in fata voastra.

In timp ce pasiti inauntrul acestei lumi, incepeti sa lepadati greutatile ce va apasa si pe care le-ati carat: grijile, indoielile, problemele, fricile, ideile voastre invechite si obiceiurile. Ca niste greutati, ele v-au apasat corpul, mintea si acum se desprind de voi, pe masura ce incepeti sa pasiti din ce in ce mai repede.

Tot ce este vechi se retrage cu incetul de la voi, pe masura ce incepeti sa alergati de-a lungul campului, din ce in ce mai usori, din ce in ce mai repede, iar libertatea voastra zburda asemeni vantului.

Pe masura ce fugiti, vechiul este absorbit, usor si natural, de catre pamant si este transformat intr-un pamant roditor.

Fiecare pas pe care il faceti este ca un act de creatie si o floare minunata rasare in fiecare urma de pas pe care tocmai ati lasat-o in urma.Tot ce a fost se schimba intr-o binecuvantare, pe masura ce se desprinde de la voi si se transforma.

Si aici, in varful acestui deal, stati goi in fata vietii, liberi si usurati. Si acum, ploaia incepe sa cada usor peste voi – picaturi mari de iubire, aurii si limpezi, ce cad peste voi si care va curata.

Va ridicati fata spre cer si simtiti miracolul iubirii eterne a universului, care cade peste voi, purificandu-va, spalandu-va si pregatindu-va pentru o noua viata care vi se asterne in fata.

Si, chiar in acest moment, chiar aici, in acesta ploaie gingasa, multumiti. Uitati-va in urma, la florile care au rasarit in urmele pasilor vostri. Vedeti cum prezenta voastra a dat nastere la aceasta frumusete, cum ati binecuvantat viata si cum ea v-a binecuvantat, la randul ei. Umpleti-va inima cu recunostiinta pentru anul care a trecut.

Si aici, acum, in cadrul acestui moment, simtiti cat de curati si puri sunteti. Simtiti cum tot ce a fost, a fost curatat de pe voi si s-a schimbat intr-o binecuvantare si tot ceea ce este, e numai frumusete si minunatie.

Multumiti pentru acest moment, in perfectiunea lui, cu picaturile de ploaie ale iubirii ce cad peste voi, ce va curata mintea si o purifica, si fiecare picatura va binecuvanteaza cu aceasta frumusete si minune, care este viata.

Si acum soarele iese in plina ploaie si arcurile marelui curcubeu se intind deasupra pamantului, fiecare culoare care vibreaza. E un arc al frumusetii si miracolului, care se asterne deasupra peisajului anului care vine.

Si, in timp ce vedeti toate  astea, sa stiti ca el straluceste pentru voi, ca acest curcubeu al minunatiei si al oportunitatii, al frumusetii si gloriei este acolo pentru voi. In acest an care vine, va puteti aseza inauntrul binecuvantarilor si al frumusetii lui.

Meritati din plin aceasta frumusete si acest dar. Sunteti sortiti sa mergeti pe aceste  dealuri verzi, cu bucurie, sa simtiti binecuvantarile curcubeului de deasupra capului, sa cunoasteti iubirea si abundenta, sa simtiti legatura si profunzimea unimii a tot ce exista.

Meritati o viata minunata, o viata frumoasa. Aduceti acest sentiment, adanc in voi. Luati-l in stapanire. Fiti constienti ca meritati din plin toate aceste daruri, pe care le detine viata.
Si acum, din aceste sentimente de recunostinta si demnitate, de comunicare si miracol, ceva nou incepe sa se iveasca. Incepeti sa evoluati si sa va extindeti.

Inspirati putere si ea va umple corpul. Mintea si ochii se ascut din ce in ce mai mult si totul devine clar. Inima se deschide larg.

Sunteti creatorul. Va creati viata, din insasi esenta voastra, din fiecare gand si fapta a voastra. Sunteti Divinitatea care care paseste pe Pamant si creeaza cu o miscare a mainii. Aveti toata puterea in voi pentru a transforma lumea, pentru a aprinde lumina, a canta, a dansa acele dansuri care fac ca Pamantul sa tremure, in asteptarea minunilor.

Si iata, stati pe acest varf de deal, cu puterea voastra uriasa; stati pe pamantul fertil care apare odata cu creatia voastra, purtati mantia rosie a iubirii care straluceste in adierele vanturilor oportunitatilor ce apar. Va ridicati bratul si tineti sus sabia – sabie puternica ce straluceste in lumina soarelui.

Acesta sabie este cea care distruge indoiala si frica. Pe masura ce inaintati de-alungul acestui taram, afundati in vaile indoielii si confuziei, puteti ridica sabia si ceata se va risipi. Si cand forme infricosatoare ies din pesterile muntelui, puteti invarti sabia si veti vedea cum fricile dispar din fata ochilor vostri.

Si acum, vedeti ca nu sunteti singuri. Pe o parte sta Credinta si pe cealalta sta Curajul, tovarasii vostri de calatorie fideli, loiali, bravi si adevarati. Ei va stau alaturi, cu propriile lor sabii magice, gata sa va apere si sa va protejeze, cand va aventurati impreuna. Si cand ei isi vor ridica sabiile, veti vedea chiar mai mult. Veti vedea randuri intregi de ingeri, insiruite in lumina orbitoare si cantand despre iubire si slava.

Si in acest fel veti pasiti in noul an, vigurosi si puternici, invaluiti cu mantia iubirii, tinand in sus o sabie magica, investita cu puterea de a goni frica si indoiala, cu Credinta si Curajul de o parte si de alta, flancati de ingerii Iubirii si Luminii.

Asadar, acum anuntati-va prezenta in fata lumii si a anului care va asteapta. Tineti-va sabia strans in mana, ridicati-o si anuntati-va puterea.

Sunt gata. Sunt gata pentru marea aventura, care este aceasta calatorie ce ma asteapta. Merg inainte, cu mantia mea de iubire care ma adaposteste si ma acopera, in timp ce vantul vietii bate. Infrunt, cu mult curaj, frica si indoiala, luand putere de la tovarasii mei, Credinta si Curajul, care intotdeauna imi sunt alaturi. Tin sabia sus, in timp ce ma aventurez in anul care vine, cu cantecele ingerilor ce-mi rasuna in urechi.

Sunt gata sa-mi creez viata, moment de moment. Sunt gata sa ma ridic si sa dau piept cu toate provocarile ei. Sunt gata sa-i imbratisez  bucuriile si minunatiile. Sunt plin de energia vitala. Sunt plin de putere. Da, da, aceasta este viata si sunt gata pentru ea.

Ma simt profound binecuvantat ca sunt aici si ca pot face aceasta calatorie, ca pot sa ma plimb pe acest taram, sa traiesc aceste adventuri, sa creez anul care se intrevede in fata, in frumusete si miracol, emotie si noutate, veselie si creativitate.

Sunt razboinicul ce da piept cu intunericul indoielii si fricii. Sunt creatorul ce creez din Iubire si Lumina. Sunt pregatit. Eu sunt.

Va trimit acest mesaj, impreuna cu iubirea mea pentru voi. Sper ca el sa va intareasca Lumina launtrica.”

Carrie Hart

* preluare dupa newsletterul Editurii For You

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *