meditatie pentru prosperitate
Dezvoltare personala / Prosperitate

Meditatie pentru prosperitate

Este darul nostru din nastere sa avem o viata plina de prosperitate. Suntem aici pentru a duce o viata implinita si prospera din toate punctele de vedere. Acestea sunt principiile pe care se bazeaza cartea “Secretele prosperitatii” aparuta la editura Deceneu.

Pe langa faptul ca oferta o perspectiva spirituala asupra succesului in viata, in afaceri, si asupra prosperitatii financiare, cartea reuseste sa raspunda la intrebari pe care fiecare si le-a pus intr-un anumit moment al vietii:

•    De ce un bogat acumuleaza din ce in ce mai mult, iar un sarac are din ce in ce mai putin?
•    De ce o persoana este fericita in casnicie si duce o viata frumoasa, in timp ce alta este singura si frustrata?
•    De ce convingerea unei persoane o face sa fie bogata , in timp ce convingerea altei persoane o face pe aceasta sa fie saraca, bolnava si sa aiba doar esecuri in viata?

Reproducem mai jos doua meditatii pentru prosperitate si evolutie spirituala, de o bogatie inestimabila, pe care sa le citim de cate ori suntem invadati de ganduri de saracie, neputinta, pesimism:

 

“Stiu ca a prospera inseamna a creste spiritual in toate dimensiunile. Dumnezeu prospera in mine acum, in mintea mea, in corpul meu si in toate afacerile mele. Ideile lui Dumnezeu se reveleaza in mod constant in mine, aducandu-mi sanatate, bunastare si manifestare divina perfecta.


Ma infior acum cand simt viata lui Dumnezeu cum patrunde fiecare atom din fiinta mea. Stiu ca viata lui Dumnezeu este vibranda, ca ma sustine si ma intareste. Am acum un corp perfect, radios, plin de vitaliate, energie si putere.

Profesia mea este o activitate divina. Ea este treaba lui Dumnezeu, si de aceea ea este plina de succes si prosperitate. Imi imaginez si simt gratia sa patrunzand in tot corpul meu, in mintea mea si in tot ceea ce fac. Inalt multumiri si ma bucur de toata aceasta viata abundenta.”

“ Stiu ca imi modelez si imi creez propriul destin. Increderea mea in Dumnezeu este destinul meu. Cred cu tarie in toate lucrurile bune. Traiesc intr-o asteptare fericita a tot ceea ce e mai bun; numai binele vine catre mine.

Cunosc deja recolta pe care o voi culege in viitor, deoarece toate gandurile mele sunt gandurile lui Dumnezeu. Gandurile mele sunt semintele bunatatii, adevarului si frumusetii. Imi impregnez acum mintea cu ganduri de iubire, pace, bucurie, succes si bunavointa.

Aceasta este gradina lui Dumnezeu si va produce o recolta abundenta. Gloria si frumusetea lui Dumnezeu se vor revarsa in viata mea. Din acest moment, voi exprima viata, iubirea si adevarul. Sunt foarte fericit si prosper in toate felurile. Multumesc, Doamne.”


Pentru o mai buna vizualizare, ne putem folosi de imaginile din filmul de mai jos:

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *