Legile succesului

Publicat: 17 mai 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

Succesul are multe fete, iar Universul este deschis sa ne indeplineasca orice dorinta. Putem avea succes in orice domeniu, putem avea bani, putem fi sanatosi, putem avea relatii care ne implinesc, putem si, avea si face tot ce ne dorim. Exista insa o serie de legi, explicate pe larg in cartea “Cele sapte legi spirituale ale succesului”, pe care e recomandat sa le punem in aplicare in viata noastra pentru a deveni mai constienti de dorintele noastre si a le indeplini.

Expunem mai jos cateva dintre aceste legi esentiale in drumul fiecaruia spre dezvoltare personala si financiara:

1. Legea potentialitatii pure

Campul potentialitatii pure este propriul nostru sine. Sinele real, care este spiritual sau sufletul nostrum, este complet liber, este imun la critici, nu se teme de nici o provocare si nu se simte inferior nimanui. El are puterea de a atrage oamenii sau obiectele de care avem nevoie catre noi.
Una din metodele prin care putem accesa acest camp al potentialitatii pure este practica zilnica a tacerii, a meditatiei si a ne-emiterii unei judecati de valoare.

Zilnic, e recomandat sa petrecem cateva minute cu noi insine, fara a face nici o alta activitate. Sa ne linistim tumultul gandurilor pentru a vedea cine suntem cu adevarat. “Fii linistit si afla ca eu sunt Dumnezeul tau”, spune Biblia.
O alta modalitate este practica ne-emiterii de judecati de valoare. Ne-emiterea de judecati creeaza in mintea noastra o stare de liniste: “Astazi nu voi judeca nimic din ceea ce se petrece.”

Toate aceste tehnici ne ajuta sa depasim agitatia dialogului interior si sa ne conectam la mintea Universala, abundenta si creatoare.


2. Legea daruirii

Fiecare dintre noi se afla intr-un schimb energetic permanent cu universul. A primi si a darui sunt doua fete ale aceleasi monede: fluxul energiei universale. Cu cat vom darui mai mult, cu atat vom primi mai mult, pentru ca bogatia universului va circula in viata noastra.

Tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit iar ceea ce se intoarce inapoi este direct proportional cu intentia neconditionata de a darui din inima. Pentru a aplica legea daruirii in viata noastra, putem lua decizia ca ori de cate ori intram in contact cu cineva, sa-i daruim ceva: un compliment, o floare, o rugaciune. Astfel vom aduce in viata noastra darurile pe care le ofera Universul.

3. Legea efortului minim
Este principiul non-rezistentei, al actiunii minime, imprumutat de la natura, pentru ca noi sa ne putem indeplini cu usurinta dorintele. Asa cum iarba nu se straduieste sa creasca, pestii nu invata sa inoate, florile nu fac eforturi sa infloreasca, copiii mici sunt fericiti in mod natural, tot asftel trebuie sa ne simtim si noi pentru a putea sa ne indeplinim dorintele fare efort.

Aceasta lege are trei componente: in primul rand, acceptarea. Acceptarea inseamna realizarea faptului ca momentul prezent este exact asa cum ar trebuie sa fie. Ne putem dori ca viitorul sa fie altfel, insa momentul prezent trebuie acceptat asa cum este. A doua componenta a legii este responsabilitatea: sa nu condamni pe nimeni si pe nimic pentru situatia in care te afli, nici macar pe tina insuti. Realitatea nu este altceva decat o interpretare.Totul este perfect asa cum este. Orice provocare sau problema avem acum in viata noastra, este exact ceea ce avem nevoie ca sa evoluam.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *