Atrage abundenta in viata ta

Publicat: 21 august 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

Abundenta este disponibila pentru oricine. Universul ne poate oferi tot ce ne dorim. Universul se aseamna cu un catalog pe care trebuie sa-l deschidem si sa ne alegem din el ce ne dorim.

Pur si simplu sa dam comanda si apoi sa traim cu certitudinea ca, intr-o anumita perioada de timp, produsele sau lucrurile sau starile comandate vor sosi la usa noastra.

Ralph Marston spunea : “O lume de abundenta te inconjoara, trebuie doar sa te ridici si sa o revendici. Fa viata sa se petreaca prin tine, in loc sa o lasi sa ti se petreaca tie. Aceasta va fi cea mai mare diferenta din lume.”
Mai jos este o lista cu sugestii despre cum ar trebui sa ne comportam si ce pasi ar trebui sa facem in drumul nostru spre abundenta si prosperitate:

1. Creeaza-ti o gandire de milionar. Atragi ceea ce gandesti si creezi in viata ta lucruri de aceeasi calitate ca si gandurile tale. Gandeste ca un om bogat, gandeste-te mai mult la prosperitate decat la lipsuri si vei atrage prosperitatea in viata ta.

2. Nu strangula fluxul abundentei.
Trebuie sa dai impresia ca ai sti ce sa faci cu banii daca i-ai avea. Numai atunci Universul iti va trimite mai multi bani.

3. Imagineaza-te ca si cum ai avea deja multi bani in cont.
Gandeste-te ca déjà folosesti obiectele pe care le-ai cumparat cu banii tai, ca stai in casa pe care ai construit-o din banii tai, ca ai masina visurilor tale. Bucura-te de asta. Simte recunostinta pentru toate acestea.

4. Fii recunoscator in fiecare zi. Cu cat esti mai recunoscator, cu atat ti se vor da mai multe lucruri pentru care sa fii recunoscator. Fa un exercitiu: la sfarsitul fiecarei zile, scrie 5 lucruri pentru care esti recunoscator. Vei fi uimit de ceea ce vei simti in urmatoarele 60 de zile.

5. Fa in mod frecvent lucruri pe care stii ca le fac oamenii bogati:
du-te la masaj, la stilist, ia masa la restaurant, cheama pe cineva sa-ti faca curat in casa, etc. Cu cat practici mai mult aceste exercitii, cu atat mai repede vei deveni bogat.

6. Creeaza spatiu pentru prosperitate. Universul uraste golul. Fa curat in viata si in casa ta, ca sa poti primi prosperitatea: arunca lucrurile vechi pe care nu le mai folosesti sau doneaza-le cuiva care are nevoie de ele : hainele pe care nu le mai imbraci, cartile pe care nu le mai citesti.

7. Razi si distreaza-te.
Acest lucru te duce intr-un punct pozitiv de atractie, de unde poti atrage cu mai multa usurinta abundenta in viata ta: distreaza-te cu copiii tai, uita-te la un film amuzant, razi zgomotos la o gluma a cuiva. Imagineaza-te ca un multimilionar, gandeste-te cum te-ai simti daca ai avea mai multi bani decat poti cheltui.

8. Celebreaza-ti bogatia.
Celebreaza astazi, fa o petrecere a prosperitatii. Spune Universului multumesc pentru tot ce primesti.

9. Fii generos. Cu cat dai mai mult, cu atat primesti. Daca vrei mai multa dragoste, da mai multa dragoste, daca vrei mai multi bani, da mai multi bani. Foarte multi dintre milionarii lumii si-au construit averea bazandu-se pe generozitate.

10. Prosperitatea si abundenta nu inseamna nimic daca nu esti sanatos, nu ai persoane dragi in viata ta si nu ai un lucru de care sa te ocupi si care sa te entuziasmeze. Asa ca ai grija ca toate aceste lucruri sa se imbine frumos in viata ta.

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *