Recomandare: Seminarii de parenting cu Doriana Silvia Souca

Publicat: 26 ianuarie 2015
Comentarii: 1 Răspunsuri

Probabil ca ati observat de cateva saptamani incoace prezenta pe site-ul nostru a unei rubrici de parenting, cu articole informative, extrem de utile despre principii de crestere si educare a copiilor.

Articolele sunt scrise de specialistul nostru in parenting, Doriana Silvia Souca, Psihoterapeut adlerian, Life-coach & Mediator Relatii de cuplu și parentale.

Si pentru ca ne place cum scrie si simtim pasiunea pentru parenting si iubirea si respectul pentru copii in fiecare rand pe care-l scrie, va recomandam sa mergeti si la seminariile pe care le organizeaza:

Calendar seminarii de parenting in primul trimestru al anului 2015:

07.02 ; 21.02 ; 07.03 ; 21.03

Locatie:

1. Brasov, cabinet mediator – str.Carpatilor nr.13, bl.6, sc.B ap.2 (grup min.6 – max.8 pers.); pentru grupuri mai mari de 15 persoane, ma pot deplasa si in alte localitati; 0ra: 10.30 – 12.30 ; cost : 20 ron/pers. ; 30 ron/cuplu

2. on-line : Skype – ID Silvia.Souca (grup max.5 pers.) – persoane care nu domiciliaza in Brasov; ora se stabileste dupa constituirea grupului; cost: 20 ron/pers.

 Scop: Crearea premiselor unei  noi viziuni asupra educatiei  – Educatia pozitiva – Secretul cresterii  unor copii  cooperanti si increzatori

Teme discutii:

  •  nevoile actuale ale copiilor si posibilitatea formarii unor copii cooperanti, NU supusi
  •  de ce devin copiii indisciplinati si agresivi ?

Structura seminar: 15 min-prezentare PP; 10 min-coffe-break; 35 min-discutii; 60 min.joc de rol+discutii pe baza concluziilor prezentarii si a jocului de rol

Inscrieri:

e-mail: contact@psihobv.ro

tel. 0368-426385 ; mobil : 0755-020587

site: www.psihobv.ro

 

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *