Pregatirea pentru o zi dificila

Publicat: 30 aprilie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

Cu totii ne temem de anumite zile.

Aceasta tehnica numita “tehnica substitutiei”, preluata din programarea neuro-lingvistica, te poate ajuta sa transformi esecurile trecutului in succese ale prezentului, imaginile negative in imagini pozitive.

TEHNICA SUBSTITUTIEI:

1.     Mai intai, trebuie sa identifici comportamentul pe care vrei sa-l schimbi. Inchide ochii si alege o imagine sugestiva-gandeste-te la ce vezi exact inainte de a incepe sa ai comportamentul obisnuit. Incearca sa te simti cat mai neplacut posibil. Poti sa fii chiar tu, simtindu-te si aratand marunt si neinsemnat.

2. Creeaza imagini pozitive despre cum ti-ar placea sa arati si sa te simti. Fa-o sa fie cat mai puternica. Vei simti un frison de energie in momentul cand vei ajunge la imaginea potrivita.

3. Inchipuie-ti ca imaginea ta neplacuta este afisata pe un ecran mare de cinematograf-este o imagine oribila.

4. Asaza noua imagine, in care esti increzator si plin de energie, pe ecran, in coltul din stanga jos. Aceasta imagine este, la inceput, mica si alb-negru.

5. Acum poti incepe “substitutia”. Mareste brusc mica imagine pozitiva pana cand umple tot ecranul, acoperind complet imaginea negativa. Pe masura ce se extinde, imaginea devine luminoasa, colorata si clara. Imaginea negativa se restrange intr-un colt, devenind mica si intunecata.

6. Deschide ochii, bate cu picioarele in pamant si scutura-ti membrele. Scoate-ti imaginea din minte.

7. Acum repeta pasii 4 si 5 de cinci oricat de repede posibil, oprindu-te si stergand ecranul intre substitutii.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *