O noua grupa Practitioner NLP-4G™ ia startul in 19-21 noiembrie 2010

Publicat: 4 noiembrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
practitioner nlp
practitioner nlp

Incepand cu 19 noiembrie, Daniel Bichis va insoteste in experienta contactului direct cu Matricea Vietii, cu Structura propriei vieti, intr-un sir de experiente dincolo de orice carte, dincolo de orice inregistrare video preluata de pe internet.

Conceput si desfasurat in spiritul traditiei create de Richard Bandler si Robert Dilts, cursul de Practitioner NLP-4G oferit de Competent Consulting inseamna cu totul altceva decat doar invatarea si aplicarea unui numar de concepte si tehnici.

Este o aventura a auto-cunoasterii, ce pune mereu sub semnul intrebarii limitele stabilite de altii sau autoimpuse, strategii ce pareau de neschimbat, pareri despre propria persoana si relatia cu ceilalti ce influenteaza gama de obiective si alternative luate in calcul.

Este experienta descoperirii ca:

• suntem mai mult decat actiunile noastre,
• suntem mai mult decat emotiile noastre,
• suntem mai mult decat gandurile noastre.

Curiozitatea si raportarea lucida la propriile trairi si experiente asigura o baza extrem de solida, pe care se poate sprijini apoi intregul proces de dezvoltare personala si de exprimare a potentialului latent. Iar NLP redevine un excelent mijloc de facilitare si accelerare, in loc sa fie un scop in sine.

Potentialul de schimbare si evolutie oferit de Competent Consulting noii grupe de exploratori ai NLP-4G™ nu poate fi cuprins in cuvinte, ci doar trait sau imaginat. Daca esti pregatit sa-ti descoperi propria structura de perceptie, gandire, evaluare, integrare, luare a deciziilor si aplicare a lor, alatura-te celor care s-au inscris deja la aceasta noua serie Practitioner NLP-4G din 19 noiembrie si ocupa unul din ultimele locuri ramase libere.

Cei interesati in primul rand de dezvoltarea lor personala au oportunitatea de a folosi experientele si provocarile din cadrul cursurilor de Practitioner si Master-Practitioner pentru a-si accelera schimbarile si a reusi sa-si creeze o viata la care in prezent pot doar sa viseze. Si o vor face fara sa mai fie obligati sa participe si la elementele ce tin de utilizarea profesionala a NLP in coaching.

Iar celor ce doresc sa imbratiseze profesia de coach, Competent Consulting le ofera acum separat cursurile de certificare ca Licensed Associate NLP Coach (LAC-NLP) dupa absolvirea nivelului de Practitioner NLP si respectiv Licensed Professional NLP Coach (LPC-NLP) dupa parcurgerea nivelului de Master Practitioner NLP. „Prin separarea celor doua tipuri de cursuri” precizeaza Daniel Bichis, training partener la Competent Consulting, „putem asigura o calitate mai buna a lor, datorita alinierii obiectivelor participantilor cu experientele si informatiile oferite. De asemenea, exista mai mult timp pentru aprofundarea elementelor relevante atat in privinta dezvoltarii personale, cat si a profesionalizarii coachilor NLP”.

De aceea, toti cei care isi doresc maximizarea beneficiilor obtinute din investitia de bani, timp si asteptari facuta intr-un curs NLP opteaza acum pentru oferta lansata de Competent Consulting si isi rezerva unul dintre putinele locuri ramase libere la cursul ce va incepe pe 19 noiembrie 2010 in sala Jad a „U Business Center”, Bucuresti. Si se pregatesc sa descopere cum deviza Competent Consulting: „succesul dumneavoastra este profesia noastra” ii ajuta sa-si accelereze accesul la viata implinita pe care si-au dorit-o dintotdeauna!

Organizarea cursului si inscrieri pe: www.training-nlp.ro,
Detalii despre abordare pe www.competent.ro,

Persoana de contact: Mariana Bichis
Tel: 0788.294.801; 0726.801.881
Email: contact@competent.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *