Ritualurile Munay-Ki

Publicat: 26 iulie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

ritualurile-munay-ki

ritualurile munay ki


Ce poate fi mai frumos decat sa fii o punte intre energiile vindecatoare si oameni, astfel incat sa poti aduce pe Pamant vindecarea de care avem cu totii nevoie?

Ritualurile Munay-Ki realizeaza intr-un mod magic si mistic, intr-o profunda atemporalitate,  aceasta legatura intre cer si pamant, intre fiintele de lumina si oameni, intre a trai in prezent si a visa un viitor mult mai luminos, parte dintr-o” noua lume intru fiintare.”

Ritualurile sunt transmisii energetice, care se transmit la nivel vibrational, sub indrumarea si protectia fiintelor si a entitatilor de lumina.

Ritualurile Munay-Ki sunt in numar de noua iar Alberto Villoldo, cel care a adus aceste ritualuri din jungla amazoniana in mijlocul civilizatiei Occidentale, le descrie in cartea sa: “Cele patru introspectii. Puterea, intelepciunea si harul Protectorilor Pamantului.”, aparuta in Romania la Editura For You.

1. Primul ritual Munay-Ki este ritualul vindecatorului, care va conecteaza la o linie de samani din trecut, ce vin sa va asiste in procesul de vindecare personala.

Laika stiu ca avem cu totii un ajutor spiritual extraordinar la dispozitia noastra-iar aceste fiinte lucreaza asupra noastra in timpul somnului, pentru a vindeca ranile trecutului si ale stramosilor nostri.

2. Al doilea ritual consta in protectii instalate in Campul de Energie Luminoasa al fiecaruia.

Cunoscute ca benzile puterii, acestea sunt cinci curele de lumina care reprezinta Pamantul, aerul, focul, apa si Lumina pura.

Ele functioneaza ca niste filtre, dizolvand orice energii negative care va ies in cale, intr-unul dintre cele cinci elemente – astfel incat aceste energii sa va poata hrani, in loc sa va dauneze sau sa va imbolnaveasca.

Intrucat aceste benzi de putere functioneaza intotdeauna, energiile negative ricoseaza de pe suprafata lor. Intr-o lume plina de frica, aceste benzi asigura o protectie esentiala.

3. Al treilea este ritualul armoniei, in care un Laika transmite sapte arhetipuri in chakrele voastre.

In prima chakra, primiti arhetipul sarpelui; jaguarul merge in cea de-a doua; pasarea colibri in a treia, iar vulturul in a patra.

Apoi, trei arhangheli intra in cele trei chakre superioare: Huascar, ingrijitorul lumii inferioare si al subconstientului, este transmis in gat (a cincea chakra); Quetzalcoatl, sarpele cu pene-zeu al Americii si ingrijitorul lumii mijlocii (lumea noastra in stare de trezie) – intra in a sasea chakra; iar Pachakuti – protectorul lumii superioare (supraconstientul nostru) si pastratorul timpului care va sa vina-intra in a saptea chakra.

Aceste arhetipuri sunt transmise in centri energetici ca seminte.

Aceste seminte sunt germinate cu foc, asa ca va trebui sa efectuati un numar de meditatii ale focului, pentru a le trezi si a le face sa creasca.

Dupa aceea, semintele ajuta la arderea malului psihic care s-a adunat in chakre, astfel incat ele sa poata straluci cu Lumina lor originara, pe masura ce dobanditi un corp de curcubeu. Aceasta practica va ajuta sa va lepadati de trecut, asa cum un sarpe se leapada de pielea lui.

4. Urmatorul ritual Munay-Ki este ritualul clarvazatorului, care este efectuat prin extinderea caii de Lumina, intre cortexul vizual din spatele capului si chakrele celui de-al treilea ochi si cea a inimii.

Aceasta practica trezeste abilitatea de a percepe lumea invizibila. In timp, veti incepe sa percepeti lumea de energie din jurul vostru.

 

5. Al cincilea este ritualul Pastratorilor Zilei.

Protectorii zilei erau maestrii altarelor de piatra antice, gasite in locuri sacre de prin lume – de la Stonehenge la Machu Picchu. Pastratorul zilei poate sa acceseze puterea acestor altare, pentru a vindeca si a aduce echilibru in lume.

Acest ritual este o transmisie energetica, ce va conecteaza la o linie de maestri samani din trecut.

Potrivit intelepciunii populare, Protectorii zilei roaga soarele sa rasara in fiecare dimineata si sa apuna in fiecare seara, pentru a se asigura ca oamenii sunt in armonie cu Mama Pamant si sa onoreze caile femininului.

Protectorii zilei erau moasele care aveau grija de nasteri si de morti, dar erau si specialisti in plante. Ei erau bine informati despre felul de a fi al Pamantului feminin. Acest ritual va ajuta sa incepeti sa vindecati partea voastra interioara feminina, sa pasiti dincolo de frica si sa practicati pacea.

6. Ritualul Pastratorilor intelepciunii. Traditiile populare spun ca intelepciunea straveche salasluieste in muntii inalti.

Aceste varfuri acoperite de gheata din Anzi erau respectate ca locuri de putere. Ca si alti munti din lume-de la Muntele Sinai, la Muntele Fuji si la Muntele Olimp-ei au fost onorati ca zone unde umanul intalneste Divinul.

Linia Pastratorilor Intelepciunii contine vraci, barbati si femei, care au infrant moartea si au pasit in afara timpului.

Sarcina Pastratorilor Intelepciunii este sa protejeze invataturile vindecatoare si sa le impartaseasca cu altii, atunci cand este cazul – deci acest ritual va va ajuta sa iesiti din timp si sa simtiti gustul infinitului.

7. Al saptelea este Ritualul Pastratorilor Pamantului.

El va conecteaza la o serie de arhangheli care sunt pazitorii galaxiei noastre, despre care se stie ca au forma umana si sunt la fel de inalti ca si copacii.

Protectorii Pamantului, care sunt administratorii intregii vieti de pe Pamant, sunt sub protectia directa a acestor arhangheli si pot invoca puterea lor oricand au nevoie, pentru a aduce vindecare si echilibru in oricare situatie.

Ritualul Pastratorilor pamantului va ajuta sa invatati caile profetului si sa visati lumea intru fiintare.

8. Ritualul pastratorilor stelelor. Acest ritual va fixeaza in siguranta, in perioada de dupa marea schimbare, care se spune ca va avea loc in preajma anului 2012.

Potrivit cunostintelor populare, cand primiti acest ritual, corpul vostru fizic incepe sa evolueze in cel al lui Homo Luminous – procesul de imbatranire este incetinit si deveniti rezistenti la bolile care va afectau candva.

Dupa ce veti primi aceste ritualuri, veti vedea ca nu mai procesati evenimentele la nivelul sarpelui.

Puteti procesa o raceala la nivel energetic si sa scapati de ea intr-o zi sau doua in loc de o saptamana.

Veti trai si procesa evenimentele din viata voastra la nivelul pasarii colibri si al vulturului. Cand veti primi aceste ritualuri, veti dobandi calitatea de administrator al timpului care va sa vina si al tuturor generatiilor viitorului.

9. Ritualul Creatorului. Cand il primiti pe acesta, va treziti Lumina dumnezeiasca din interior si primiti sarcina de a administra intreaga Creatie – de la cel mai mic graunte de nisip, pana la cele mai mari aglomerari de galaxii din univers.

Acest ritual nu a mai fost disponibil pana acum, pe Planeta. Desi exista oameni care au atins acest nivel de initiere si si-au trezit constiinta Hristica sau Buddhica, pana nu demult nu era posibil sa o transmiti si altora.

Asa ca, daca transmiterea de la Spirit la om s-a intamplat ocazional, transmiterea de la om la om era imposibila pana acum.

Pentru a putea intra in atmosfera deosebita a acestor ritualuri vindecatoare samanice, puteti participa la cursurile organizate de Aimee.ro.

Va asteptam cu drag!

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *