Munay Ki :Vindecarea corpului de lumina

Publicat: 19 mai 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

munay-ki-vindecarea-corpului-de-lumina

munay-ki vindecarea corpului de lumina

Astazi va prezentam un film in care Alberto Villoldo vorbeste despre tehnicile vindecatoare ale samanilor si despre modul in care acestia percepeau campul de energie luminoasa care ne influenteaza in fiecare secunda corpul nostru fizic.

Cuvantul Munay inseamna “te iubesc” sau “fii asa cum esti”. Munay Ki reprezinta 9 ritualuri, 9 pasi catre vindecare si transformarea campului nostru energetic intr-un camp al noului homo luminous.

Profetiile incasilor vorbeau despre aparitia unui nou prototip uman pe aceasta planeta – care va trai fara frici si isi va depasi conditia.

Munay Ki reprezinta calea pentru transformarea lui Homo Sapiens in Homo Luminous.

Filmul este in limba engleza.

Redam mai jos traducerea acestui filmulet, urmand ca, in saptamanile urmatoare, sa postam descrierea ritualurilor si alte detalii despre tehnicile samanilor:

Alberto Villoldo este antropolog. Acum 20 de ani a parasit Universitatea de Stat din San Francisco si s-a dus in muntii Anzi pentru a studia samanismul incas.

Noi facem diferenta intre vindecare si insanatosire.

Insanatosirea este obiectul principal al medicinei si se refera la eliminarea simptomelor. Vindecarea este apanajul samanilor.

Prin programele si cursurile noastre, noi formam samani occidentali, care devin capabili sa vindece, proces mult mai profund decat insanatosirea.

Insa vindecarea nu se produce intotdeauna. De exemplu, unii dintre cei mai buni clienti ai mei au murit. Dar au murit in pace, fara dureri, au murit in mod constient.

Asadar, vindecarea are de-a face cu experimentarea Infinitului, cu experimentarea Sinelui de dincolo de timp, care nu se impoate imbolnavi niciodata.

Insanatosirea se bazeaza pe eliminarea simptomelor si daca nu eliminam radacina sau cauza unei boli, ea se va intoarce cu siguranta.

Misiunea mea este sa transfer tehnici vechi, sacre, in ritualuri puternice si eficiente in contextul occidental.

Sunt practici care exista de 50.000 ani, care s-au dovedit a fi eficiente, si s-au transmis prin viu grai, de la maestru la invatacel, de la bunica la nepoata, de la bunic la nepot.

Misiunea mea este sa aduc aceste tehnici in Vest si sa pregatesc samani occidentali.

Astazi, pregatim oameni de peste tot pentru a invata sa se vindece pe ei insisi, sa se vindece unii pe altii si sa invete sa vindece Pamantul.

Aceasta este misiunea samanului: noi suntem protectori ai Pamantului, care visam la vindecarea, frumusetea si pacea pe care o putem aduce pe Pamant.

Vindecarea corpului de lumina: calea samanului cu Alberto Villoldo

Vindecarea se petrece intotdeauna intr-un spatiu sacru.

Premisa de la care plecam este ca ne putem crea un spatiu sacru personal, apeland la cele patru colturi ale Universului si structurand principiile pe care cele patru colturi le reprezinta.

Astfel, cream un spatiu sigur, care este o conditie esentiala pentru ca vindecarea sa aiba loc.

Multi din clientii cu care lucrez vin sa ma vada pentru ca, intr-un anumit stadiu al vietii lor, viata lor nu mai este sigura.

Si pana nu cream un spatiu energetic in care ne simtim in siguranta, un spatiu sacru, vindecarea va fi dificil de atins.

Invocam cele patru principii ale Universului si apoi lucram cu cel de-al doilea tip de spatiu sacru: primul ne conecteaza la fortele naturii, al doilea ne conecteaza la noosfera, la sfera umanului, la medicii vindecatori, fiintele de lumina care ne asista din lumea spirituala, ingerii, ghizii spirituali care ne ajuta foarte mult din lumea spirituala.

Insa ei nu sunt vizibili in lumea noastra, pentru ca lumea noastra este prea densa. Asa ca trebuie sa cream un microunivers in care ei sa poata veni si sa ne asiste in procesul nostru de vindecare.

De fapt, ei fac foarte mare parte din munca.

Samanismul si alte tehnici vechi spirituale si de vindecare, fie ca provin din America sau din alte traditii culturale stravechi: India, Tibet, Rusia, Europa centrala sunt practicate in mod activ astazi in America.

Samanul intermediaza intre Cer si Pamant, intre lumile vizibile si cele invizibile, el este semnul de egalitate din celebra ecuatie a lui Einstein, danseaza intre lumea energiei si lumea materiei.

Samanii cu care am avut privilegiul sa lucrez intelegeau ca avem un camp de energie luminoasa care inconjoara corpul fizic si care il influenteaza si il organizeaza in acelasi fel in care campul de energie al unui magnet organizeaza pilitura de fier pe o bucata de sticla.

Pentru a interveni sa vindecam corpul, trebuie sa o facem la nivelul campului energetic.

Daca intervenim doar prin operatii si medicamente, fara sa curatam campul energetic, atunci, indiferent de ce boala este vorba, ea va reveni.

Corpul de energie luminoasa are forma unei gogosi cu o gaura in ea.

Imagineaza-ti un camp de energie urcand prin picioare pana la cap si extinzandu-se pana la nivelul bratelor noastre intinse iar aceasta energie curge in sus prin picioare si apoi in jos si apoi iar in sus.

Aceasta este forma campului de energie luminoasa atunci cand stam in natura. Atunci cand ne aflam intr-un oras, de exemplu, aceasta gogoasa se contracta si devine ca un cocon.

Acest camp cuprinde amprentele experientelor timpurii de viata, ale mostenirilor genetice sau ale amintirilor de dinainte de a ne naste sau din alte vieti.

Cand invatam sa percepem CEL-ul, percepem de fapt natura luminoasa a vietii.

Spectrul vizual pe care il poate percepe ochiul este o banda foarte ingusta a spectrului electromagnetic.

Mare parte din ce se intampla in Univers se intampla in afara spectrului vizual. Cand invatam sa percepem cu ochii nostri interiori, ne recunoastem interconectivitatea cu toate lucrurile, cu stelele, cu raurile, cu muntii, cu ceilalti.

CEL-ul devine toxic atunci cand experimentam emotii toxice si nu suntem capabili sa ne curatam de ele.

Ele isi fac loc in campul nostru energetic sub forma unui namol care incepe sa incetineasca curgerea energetica din corpul nostru, ne face letargici si lipsiti de constienta.

Amprentele din campul energetic sunt cauzate de traume nevindecate intr-un anumit moment.

Cand avem traume pe care nu le-am vindecat, acestea incep sa organizeze energii sub forma unor amprente in CEL.

Devin codificate in campul energetic si au o incarcatura negativa care ramane codificata.

Samanii lucreaza cu patru nivele ale realitatii, pe care le descriu pe scurt: primul, este nivelul materiei, al corpului; al doilea, este simbolic, il putem numi minte; al treilea este mistic si il putem numi suflet si al patrulea este esenta care se numeste Spirit.

Aceste nivele sunt precum papusile rusesti, care stau una in alta si influenteaza celelalte nivele: asa ca mintea influenteaza corpul, sufletul influenteaza mintea iar Spiritul influenteaza sufletul.

Fiecare nivel are limbajul lui: limbajul corpului este fizic, chimic, celular, limbajul mintii sunt cuvintele, limbajul sufletului sunt imaginile iar limbajul Spiritului este energia.

Darul vindecatorului este acela de a se raporta la fiecare din aceste niveluri in mod separat, fara a ramane limitat de unul singur. De exemplu, medicina lucreaza cu corpul, psihologia lucreaza cu mintea.

Vindecatorii pe care ii formam in Vest invata cum sa schimbe nivelul la care se raporteaza.

Vindecatorul saman este capabil sa lucreze la toate aceste patru niveluri.

Psihologii lucreaza de obicei numai la nivelul mintii si instrumentele lor sunt limbajul si sentimentele.

Samanul lucreaza la nivelul sufletului iar instrumentele la acest nivel sunt imaginile. Iar limbajul Spiritului este Energia, limbajul fundamental.

Exista pericole asociate cu medicina energetica.

Am avut multi oameni care au venit la mine, dupa ce in prealabil fusesera la un vindecator pe baza de energie care a lucrat cu ei pentru vindecarea cancerului. In loc ca boala sa se retraga, s-a extins in tot corpul, pentru ca celulelor canceroase le place energia si sangele.

Asa ca nu putem practica vindecarea energetica doar tratand simptomele. Trebuie sa fim atenti, pentru ca sunt procese foarte puternice, care pot dezinhiba raspunsul imunitar si pot accelera cresterea celulor canceroase in corp.

Pe masura ce experimentezi aceste tehnici, devii constient de modul in care ele se folosesc in cel mai bun mod. Sunt patru modalitati de vindecare cu care lucram si patru procese distincte:

Primul este procesul de iluminare, este procesul de baza in vindecare si se refera la curatarea amprentelor din CEL si la asistarea clientului atunci cand el traieste experienta Infinitului.

Al doilea proces se refera la lucrul cu energiile si entitatile intruse. In Vest, presupunem ca toate energiile pe care le experimentam ne apartin noua.

In societatile traditionale, vindecatorul intelege ca sunt energii care nu ne apartin, ca sunt ca niste intrusi in campul nostru energetic.

Energiile straine vin de la oameni cunoscuti, cu care am avut relatii apropiate. Poate ca unii oameni au simtit ca i-am tradat. Sunt persoane de care am fost foarte apropiati, iar apoi am rupt relatia cu ei, insa resentimentul si furia pe care o simt ei ne pot penetra campul energetic.

Noi nu recunoastem aceste energii ca fiind straine, pentru ca am fost foarte apropiati candva de acea persoana.

Insa acum energiile lor negative se cristalizeaza in campul nostru energetic. In jungla, aceste fenomene sunt descrise ca niste sageti psihice care isi transmit otrava sub forma maniei sau fricii: cele mai puternice otravuri.

Al treilea proces este procesul de recuperare a sufletului
. Toate aceste procese se bazeaza pe procesul de iluminare si de curatare a amprentelor din campul energetic.

Procesul de recuperare a sufletului consta in calatoria vindecatorului in numele clientului, pentru a-l ajuta sa-si recupereze parti din suflet care au fost pierdute din cauza unor traume sau a unor suferinte.

Recuperarea sufletului se poate face in cateva sesiuni prin aceasta metoda. Prin psihoterapie ar dura ani de zile. Psihoterpia se bazeaza pe intelegerea motivelor pentru care s-a intamplat ceva sau cum s-a intamplat ceva.

Prin recuperarea sufletului se recupereaza forta vitala, de care clientul are nevoie pentru a se vindeca. Recuperam energia si o transmitem clientului.

Al patrulea proces de vindecare cu care lucram sunt ritualurile de trecere, lucruri pe care noi, occidentalii, le-am uitat complet.

In America sunt grupuri de indigeni, pastratori ai Profetiei care vorbeste despre Pachacuti, Pamantul intors pe dos. Ei vorbesc despre acest timp in care traim, pana in 2012, despre un nou Om care se naste acum pe Pamant.

Cred ca avem posibilitatea sa ne transformam din Homo Sapiens in Homo Luminous. Intrebarea nu este daca putem, ci daca indraznim sa facem acest salt cuantic inspre ceea ce vom deveni. Astazi.”

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *