fiecare tanjeste dupa ceva
Nutritie

Fiecare tanjeste dupa ceva …

fiecare tanjeste dupa ceva

fiecare tanjeste dupa ceva


Fiecare tanjeste dupa ceva, indiferent daca poate fi definit sau nu, cu toate ca majoritatea dorintelor omenesti sunt usor de recunoscut.

Multi oameni tanjesc dupa iubire, in timp ce altii sunt avizi de bogatie. Setea noastra de sanatate si fericire domina si epoca noastra. Chiar in prezent exista oameni insetati de razbunare, in timp ce altii striga din dorinta arzatoare sa invinga armonia si pacea sau dreptatea, adevarul si bunatatea, iar ca acei care le sunt dragi sa nu fie trimisi la razboi.

Unii oameni tanjesc dupa satisfactia sexuala, in timp ce altii cauta multumirea spirituala, gata sa manance iluminarea asa cum altii isi consuma hrana zilnica, pentru ca sunt manati de o foame care este mai greu de explicat.

Foamea se exprima in nenumarate moduri, in functie de profunzimea ei si de dorintele care o impulsioneaza. Oricare ar fi problema de viata, zgarie putin suprafata ei si vei descoperi ca exista cineva care tanjeste dupa ceva.

Setea de putere vede cucerirea celorlalti, in timp ce setea de cunoastere vede propria noastra crestere. Setea de bogatie vede exploatarea celorlalti, iar setea de altruism vede redistribuirea bogatiei. Setea de comunicare vede unirea noastra cu ceilalti, in timp ce aviditatea de hrana adevarata ne vede adesea lipsiti de cele necesare. Setea de intelepciune ne vede cautand adanc in strafundul propriei noastre fiinte – iar apoi, viata ne pune la incercare pentru a o aplica. Setea de adevar ne conduce la descoperirea faptului ca Sfantul Potir se gaseste in fiinta noastra, cu tot cu elixirul sau numit Spirit.

Foamea de Spirit ne dezvaluie Divinitatea noastra Launtrica, cea care se dezvaluie ca fiind stapanul suprem al computerului principal al unui bio-mecanism foarte complex, care pulseaza cu niste campuri ce contin viata – 6,3 trilioane de mecanisme celulare care vibreaza la o viteza prestabilita care, la randul ei, determina diferitele realitati pe care le traim pe tot parcursul vietii noastre.

Satisfacerea acestor dorinte intense a consumat in mod egal gandirea si timpul conducatorilor si inteleptilor, dar si a curiosilor, cu toate ca prea putini isi fac timp ori au chef sa examineze ceva mai atent acest lucru. Multi sunt adesea prea preocupati sa-si satisfaca setea de supravietuire, pentru a se stradui sa gaseasca cu adevarat suficienta hrana ca sa inceapa sa prospere. Iar cei care reusesc, sunt fie programati anticipat pentru asta, fie descopera intamplator intelesul ideii alimentatiei adevarate, prin cine stie ce schimbare majora din viata lor.

Constatarea generala a celor care cauta hrana perfecta este ca, de indata ce a fost satisfacuta o dorinta, se dezvaluie de obicei o a doua, suprapunand astfel strat dupa strat in imensul joc de puzzle al vietii. Efortul de a ne mentine alimentate adecvat toate poftele noastre devine o patima si o arta care ne consuma tot timpul. Hranirea tuturor nevoilor noastre cere timp, atentie, vointa, dorinta, concentrare, visare si inventivitate, bani, energie, cooperare si acord cu ceilalti, comunicare si programare si, pentru a reusi atat de bine, avem nevoie, din pornire, de o cantitate suficienta de abilitate.

Alimentarea cu succes a poftelor noastre, astfel incat sa nu mai resimtim foamea la nici un nivel, impune necesitatea unei educatii holistice intrucat, pentru a ne satisface foamea, trebuie sa intelegem cine suntem cu adevarat. A ignora oricare aspect al modului in care functioneaza fiinta noastra ca un mecanism format din 6,3 trilioane de celule, este ca si cum ai trai toata viata in intuneric, refuzand simtul vazului.

Daca nu am avut niciodata parte de vaz, nu ne putem da seama ce pierdem dar, daca am vazut o data, avem nevoie de un efort de adaptare mai mare. Realitatea este ca DOW- Divinitatea noastra Launtrica doreste sa O cunoastem, pentru ca Ea este forta din spatele mecanismului care ne face sa respiram si ne mentine in viata.

Cu toate ca DOW exista ca o frecventa creatoare in absolut toate celulele si atomii nostri, prezenta Sa are adesea un puls mult mai slab decat in Stiinta Biocampului Dimensional. Dar orice lucru asupra caruia ne concentram, va creste si va capata forta.

Pentru ca atata vreme ne-am ignorat seful propriului nostru organism, concentrandu-ne in schimb asupra incercarii de a ne satura foamea de toate felurile, prin metode mai materiale, campul Ei energetic a fost acordat la un nivel „de intretinere”. La acest nivel „de intretinere”, DOW ne face sa respiram si asculta la gandurile noastre si, in general, ne lasa sa ne jucam, sa experimentam si sa suferim, in timp ce invatam si ne maturizam.

Pana ce incepem sa ne punem intrebari de genul: Cine sunt? De ce ma gasesc aici? Existenta asta are oare un scop superior? Putem oare trai cu totii in pace pe pamant? sau Cum am putea, oare, sa ne intelegem cu totii? sau ceva asemanator, DOW ramane intr-o stare de adormire relativa si este incapabila sa-si manifeste intregul potential, pana ce nu este invitata sa o faca.

Din fericire, fiecare biosistem uman a fost dotat cu propriul sau furnizor perfect si nelimitat de hrana adevarata, pentru ca DOW are puterea de a ne satisface orice foame am avea. Cand lucram in mod constient cu puterea DOW si curentul de Gratie divina pe care il comanda in mod natural, vietile noastre devin un torent de nestavilit de bunastare si bucurie, in care nimic nu mai pare a fi problematic si totul functioneaza in perfecta armonie si echilibru cu intregul.

Desi ne putem ostoi foamea de iubire, de sanatate sau bogatie, inainte de a ne potoli foamea fireasca de a ne cunoaste propria DOW, nu ne vom simti niciodata impliniti. Fiecare fiinta a fost programata sa-si cunoasca propria DOW, pentru ca aceasta este creatorul inteligent al biosistemelor noastre – o forta pe care unii o numesc Dumnezeu – si ne vom putea simti implinirea, doar dupa ce ne amintim de DOW si ne contopim in mod constient cu Ea. inteleptii numesc aceasta cale de a ne hrani ca accesarea sursei adevaratei hrane a Zeilor.

Identificarea tipurilor noastre de Foame. In esenta, tipurile noastre de foame pot fi grupate in patru:

  • Foamea Fizica
  • Foamea Emotionala
  • Foamea Mentala… si
  • Foamea Spirituala.

In plus, mai exista si foamea noastra de tip comunitar si Adevarul este ca, pana ce nu ne-am potolit toate aceste feluri de foame, vom continua sa ne simtim nelinistiti, pentru ca, la nivel celular, fiecare fiinta umana a fost codificata atat cu cunostintele, cat si cu mijloacele de a-si satisface orice tip de foame. Cu alte cuvinte, venim pe lume gata dotati si suntem autonomi. Scoaterea la iveala a acestor cunostinte si capacitati are loc cu ajutorul drumului nostru prin viata si prin intermediul unor actiuni si dorinte specifice.

Foamea fizica este evidenta si isi face aparitia ca o senzatie de gol in stomac, care persista pana ce mancam. Tipul de mancare pe care il alegem ii permite trupului fie sa ramana sanatos si sa se regenereze spontan, fie sa degenereze in excese si sa incerce sa combata toxicitatea cauzata de alegerea unor alimente sau substante lichide pe care trupul le percepe ca toxice.

Desi s-au efectuat foarte multe studii in domeniul nutritiei fizice corecte, ceea ce vrem sa aducem in aceasta carte este utilizarea unei alte surse de alimentatie, la care poate avea acces trupul pentru a se mentine sanatos si ferit de boli. Vestea buna este ca folosirea acestui tip de hrana ne satisface si foamea emotionala, mentala si spirituala, pentru ca aceasta este natura puterii DOW, iar Divinitatea noastra Launtrica detine cheia catre o sursa de hrana nelimitata.

Cauzele care ne provoaca foamea sunt la fel de diverse ca si noi, unele isi au radacinile in neimplinirea noastra in trairile noastre anterioare, altele in faptul ca nu obtinem niciodata destul din ce ne trebuie – cum ar fi cineva care s-a simtit lipsit de iubire in copilarie si care poate avea senzatia de nesiguranta emotionala, avand acum o foame enorma de iubire si aprobare.

Tot astfel, unele mame prefera sa intrerupa serviciul cat timp copiii lor sunt mici si pot sa resimta nevoia de stimulente mentale, in timp ce altele simt nevoia sa aiba un serviciu. Adolescentii tanjesc adesea sa li se dea drumul in lume ca sa traiasca toate experientele pe care viata le poate oferi, in timp ce persoanele aflate in amurgul vietii ar putea tanji sa-si recapete anii tineretii. In mod similar, la un nivel mai inalt de spiritualitate, unele suflete tanjesc dupa o experienta de viata intr-o lume cu un camp cu unde beta mai dense, in timp ce altele ar dori sa paraseasca o asemenea lume.

Exista o infinitate de tipuri de foame si de cauze ale foamei noastre. Pentru a intelege macar cateva dintre ele, e util sa examinam mai intai unele dintre cauzele care ne fac sa ne blocam capacitatea de a fi hraniti, dupa care ar fi util sa exploram ciclurile naturale ale constientei omenesti – cele care ne permit sa fim fie deschisi, fie refractari la tipul de informatii cuprinse in Seria Alimentatiei Divine si diferitele surse de hrana care ne sunt disponibile si pe care eu le impart in surse conventionale si neconventionale.

Inainte de a incepe sa vorbim despre Programul de Alimentatie Divina, haideti sa aruncam o privire mai atenta la clasificarea celor trei niveluri de alimentatie la care putem accede. Cu toate ca imi displac categorisirile, pentru ca ele pot adanci sentimentul de separare, pentru obiectivele cartii de fata va fi mai usor sa apelam la referintele de mai jos.

NIVELUL 1 din Programul de Alimentatie Divina (PAD): Un biosistem aflat pe nivelul 1 este cel infometat. El moare la varsta medie de saptezeci de ani si traieste experienta unei prabusiri lente si treptate a organismului. Este susceptibil de imbolnaviri fizice, emotionale, mentale si spirituale, iar nivelul sau de sanatate, fericire, pace si prosperitate fluctueaza permanent. Biosistemele de nivel 1 parasesc foarte rar campul de frecventa Beta.

NIVELUL 2 din PAD:
Un biosistem de nivel 2 este un organism care capata suficienta hrana la toate nivelurile, asa ca individul are parte de niveluri de sanatate, fericire, pace si prosperitate ce pot fi mentinute si care il implinesc. Persoanele de nivel 2 tind sa-si mentina curba undelor cerebrale in campul Alpha-Theta.

NIVELUL 3 din PAD:
Un biosistem de nivel 3 este un individ care nu mai are nevoi de multe dintre resursele terestre, care poate – daca vrea – sa se intretina singur fara a avea nevoie de hrana fizica si al carui organism ramane sanatos si ferit de boli. Unele persoane de nivel 3 sunt scutite si de moarte si de imbatranire. Un biosistem de nivel 3 isi foloseste multe dintre puterile ,paranormale’ si tinde sa-si mentina curba undelor cerebrale in campul Theta-Delta.

Mai multe detalii in cartea lui Jasmuheen, “Hrana Zeilor”, aparuta la Editura For You

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *