Dezvoltare personala / Managementul timpului si stresului

Puterea timpului liber

Cum ar fi ca, o data la 7 ani, sa acordam 1 an din viata pentru cu totul altceva decat munca, serviciu sau afacere? Sa Puterea timpului liber - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
experimentam viata, sa ne deschidem catre spontaneitate, creativitate si trairea la maxim a fiecarui moment? Astazi va prezentam un filmulet de pe site-ul Ted.com,  care prezinta o persoana care a facut acest lucru. Ce a insemnat asta? Cum i-a imbogatit viata?

In acest filmulet, Stefan Sagmeister ne aminteste ca avem nevoie sa ne reincarcam bateriile daca vrem sa avem succes. Astazi, societatea noastra se concentreaza pe a face mai mult, mai repede, mai bine. Lucram cu totii mai multe ore. Raspundem la mai multe e-mail-uri, calatorim mai mult, suntem mai productivi. Intre toate astea, uitam de noi insine, si scoatem afara din vietile noastre pasiunea si dezvoltarea personala.

Stefan Sagmeister a ales varianta unei vacante de un an de zile la fiecare 7 ani pentru a se odihni, a capata vitalitate si focalizare. Revenirea dupa un asemenea an este un beneficiu pentru el insusi, pentru cei din jur, pentru munca sa de designer, pentru clientii lui. Ce-ar fi sa luam cu totii in calcul o asemenea varianta?

Pentru subtitrare in limba romana, dati click pe butonul View subtitles:

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *