Vindecarea traumelor în Înregistrările Akashice

Publicat: 10 ianuarie 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

Ce sunt Înregistrările Akashice. Despre vindecarea traumelor în Înregistrările Akashice

Înregistrările Akashice reprezintă o bază de date energetică care stochează fiecare alegere pe care am făcut-o vreodată ca suflete.

Ele pot fi, de asemenea, reprezentate ca o oglindă care reflectă alegerile și dorințele noastre și care ne arată modul în care toate aceste alegeri ne-au influențat în trecut și ne influențează în fiecare moment.

De exemplu: o persoană creativă într-o slujbă care nu se aliniază cu calea sa la nivel de suflet se va simți epuizată și nefericită. Accesul la motivele din spatele acestei alegeri îi poate oferi acelei persoane opțiunea de a se alinia la scopul sufletului și de a face o alegere diferită, care o readuce pe calea sufletului.

A învăța să accesăm Înregistrările Akashice ne poate ajuta să ne vedem tiparele karmice și înțelege aspecte legate de karmă și de crearea ei. Acest lucru ne poate elibera foarte mult și ne poate deschide uși spre un nivel de a vedea lucrurile și de a ne crea viața.

Înregistrările Akashice ne ajută nu doar să ne identificăm darurile și cine suntem cu adevărat la nivel de suflet, ci ne ajută să vedem și aspectele disfuncționale existente în istoria sufletului nostru.

Prin ele ne putem accesa esența neschimbătoare și unică a Sinelui nostru, dar putem avea și înțelegerea blocajelor și a tiparelor energetice din copilărie și din viețile trecute.

Ele ne ajută să înțelegem și să identificăm tiparele care nu ni se mai potrivesc sau motivele pentru care continuăm să atragem din nou și din nou anumite tipuri de situații în viața noastră.

Pe baza acestei înțelegeri profunde, putem iniția schimbări pentru a începe să facem alegeri noi care sunt mai aliniate cu adevărata noastră natură.

Cum să începeți să accesați Înregistrările Akashice

În teorie, toată lumea își poate accesa Înregistrările Akashice. Este vorba despre găsirea frecvenței potrivite pentru a ne conecta și a canaliza informațiile, prin subconștient, în mintea conștientă.

Este esențial să vă stabiliți intenția și să aveți claritate asupra întrebărilor la care doriți să vi se răspundă. Adesea, respirația și meditația pot ajuta la deblocarea aceste informații.

Fiți clari în intenția și întrebările voastre. Începeți experiența cu o scurtă rugăciune la alegere, care se termină cu recunoștință și o solicitare de a vă aminti informațiile care vi s-au împărtășit.

 1. Folosiți ritmuri binaurale (cele care redau un ton cu o frecvență ușor diferită în urechea stângă și dreaptă) de 963 Hz. Aceasta este frecvența de activare a glandei pineale care se conectează la chakra coroană.
 2. Puteți să vă întindeți sau să stați într-o poziție confortabilă. Cel mai bine este să faceți o meditație ghidată inițial până când ajungeți fără efort la starea mentală potrivită prin practică.
 3. Spuneți întrebarea (cel mai bine este să începeți cu o singură întrebare) clar și specific în minte. Apoi, lăsați procesul să se întâmple și, cel mai important, relaxați-vă.
 4. S-ar putea să auziți un mesaj, să vedeți imagini, să simțiți emoții sau pur și simplu să aveți un sentiment profund că știți ceva anume, în timpul meditației, pe măsură ce vă conectați cu Sinele Divin. Odată ce vă întoarceți la starea normală de conștiință, nu încercați să vă forțați să vă amintiți ceea ce ați experimentat.
 5. Închideți experiența cu recunoștință pentru ceea ce ați experimentat.

Vindecarea traumelor în Înregistrările Akashice

Accesul la Înregistrările Akashice, atunci când e ghidat la modul profesionist, de un facilitator certificat, poate facilita conștientizarea și înțelegerea profundă a evenimentelor traumatice din trecut.

Identificarea și conștientizarea acestor traume pot fi primii pași către vindecare. Astfel, pot fi rescrise și eliberate legături, contracte, atașamente și multe aspecte limitative și blocaje legate de experiențe traumatice din alte vieți sau din această viață.

Înregistrările Akashice pot oferi, de asemenea, ghidare și înțelegere în privința modului în care traumele trecute au influențat viața actuală a cuiva. Această înțelegere poate servi ca punct de plecare pentru schimbări pozitive și pentru adoptarea unor moduri noi de gândire și comportament.

Vindecarea traumelor și rescrierea tiparelor karmice prin frecvența Înregistrărilor Akashice  reprezintă unul din cele mai puternice instrumente de lucru întâlnite de mine personal.

Practici precum vizualizarea și rescrierea în Înregistrările Akashice sunt deprinse în timpul programului de Certificare în Înregistrările Akashice, la care vă invit aici:

https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *