,

Resetarea Înregistrărilor Akashice

Publicat: 18 mai 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

Resetarea Înregistrărilor Akashice ne ajută să ne aducem aminte împreună adevărul că, din cele mai înalte paliere ale ființei noastre, suntem creatori și avem instrumente puternice de co-creare a realității. 

Câmpul Înregistrărilor Akashice este un astfel de instrument care ne stă la dispoziție. Pentru rescrierea tiparelor limitative, a limitărilor, a blocajelor și pentru vindecarea traumelor din alte vieți care ne influențează în această viață.

Astfel, putem vedea că, în Înregistrările Akashice, trecutul poate fi vindecat iar limitările pot fi eliberate. Că ne putem recupera puterea personală din orice eveniment, dimensiune, linie temporală în care am lăsat bucăți de suflet și ne-am pierdut energia.

Că putem imprima frecvența Sinelui nostru Divin în orice experiență care ne-a separat de esența noastră Divină.

Că putem reveni la matcă, la adevăr, la esență, indiferent cât de mult pare că ne-am depărtat de ea. Că putem integra lecțiile sufletului din experiențele trecute de care uneori nu ne aducem aminte la nivel conștient.

Rescrierea și resetarea Înregistrărilor Akashice

Resetarea Înregistrărilor Akashice implică aducerea energiei sufletului la stadiul originar, eliminând influențele negative, limitările, blocajele și energiile distorsionate acumulate de-a lungul timpului.

Conceptul de limitări ale sufletului în Înregistrările Akashice este asociat cu ideea că experiențele din trecut, traumele sau alegerile nealiniate din viețile anterioare sau din această viață pot crea blocaje  care afectează sufletul și amprenta originară a sufletului. 

Aspecte care pot fi rescrise în Înregistrările Akashice:

Traume Neprelucrate:

Evenimentele traumatice din trecutul unei persoane, fie din viața curentă, fie din viețile anterioare, pot crea blocaje energetice și emoționale. Aceste traume pot persista în Înregistrările Akashice, influențând comportamentul și alegerile la nivel de suflet ale cuiva.

Alegerile nealiniate și karma:

Alegerile făcute altădată pot avea repercusiuni în prezent, în sensul în care orice alegere are o consecință la nivel energetic. Blocajele pot apărea atunci când alegerile nealiniate la suflet își perpetuează energia în Înregistrările Akashice și continuă să producă aceleași consecințe.

Lipsa de Conștientizare:

Blocajele pot persista atâta timp cât nu suntem conștienți de ele. Conștientizarea și acceptarea pot fi primii pași spre eliberarea acestor blocaje. Înregistrările Akashice sunt un instrument pentru a face conștient ceea ce a fost ținut în inconștient și pentru a scoate la lumină ceea ce este pregătit să fie revelat într-un anumit moment.

Teme Recurente:

Anumite teme sau tipare recurente în experiențele de viață pot indica blocaje și limitări la nivel de suflet. Aceste tipare pot reflecta aspecte nerezolvate din trecut care sunt vizibile atunci când deschidem Înregistrările Akashice ale cuiva.

Limitările sufletului și resetarea lor

Resetarea Înregistrărilor Akashice presupune recalibrarea la amprenta originară a sufletului, așa cum a fost el creat la origine. Presupune identificarea limitărilor pe care sufletul le-a luat asupra sa viață după viață. Și identificarea tiparelor karmice formate pe baza acestor limitări.

Contracte, suflete atașate, entități, jurăminte, blesteme, pacte, legăminte, pierderi de suflet, forma gând, implanturi, jurăminte, afectarea sistemului de memorie a sufletului – acestea sunt o parte din limitările sufletului în Înregistrările Akashice.

Eliberarea de aceste limitări se face prin procedee specifice de curățare care readuc energia sufletului la matca sa originara.

Acesta reprezintă, de fapt, procesul de resetare a Înregistrărilor Akashice și alinierea sufletului la setările sale originare.

Acest proces de resetare se face la nivel energetic, prin algoritmi specifici de curățare și realiniere a Înregistrărilor Akashice însă trebuie susținut și de alegeri concrete de zi cu zi. În acest fel ajungem sa ne trăim în fiecare zi amprenta originară a cine suntem la nivel de suflet.

Mai multe detalii în Certificarea în Înregistrările Akashice pe care o găsiți aici: https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *