Profilul sufletului În Înregistrările Akashice

Publicat: 24 octombrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Profilul sufletului În Înregistrările Akashice

În Înregistrările Akashice, conceptul de “profil al sufletului” se referă la esența și identitatea fundamentală a unui suflet. La aceasta se adaugă tiparele energetice și experiențele majore pe care sufletul le-a avut de-a lungul diferitelor vieți.

Este o parte esențială dintr-o citire a Înregistrărilor Akashice. Include informații despre darurile și provocările unui suflet, despre grupul de suflete de origine, despre tărâmurile înalte prin care sufletul s-a materializat în acest plan. Și despre tema acestei încarnări și alte daruri secundare cu care sufletul a venit în aceasta viață. Toate aceste informații pot fi determinate cu ușurință, atunci când avem instrumentele necesare.

Mai jos sunt câteva dintre aspecte cheie legate de profilul sufletului în Înregistrările Akashice:

Esența Sufletului

Esența sau identitatea fundamentală a sufletului este un aspect stabil și unic al fiecărui suflet.
Se mai numește amprenta originară unică.
Poate fi descrisă prin calități și daruri unice și combinația unică între cine este acel suflet, grupul de suflete din care vine, tărâmul prin care a coborât și ce teme are de integrat în această viață.

Tipare energetice karmice

În Înregistrările Akashice, sunt stocate tipare karmice specifice ale sufletului.
Acestea pot include limitări ale sufletului și lecții cu care sufletul se confruntă în diferite vieți.
Aceste tipare au consecințe în viața prezentă. Pot fi determinate și curățate în Înregistrările Akashice, pentru ca amprenta originară a sufletului să revină la matcă.

Grupul de suflete

Un alt aspect important în profilul sufletului este “grupul de suflete” din care un suflet își are originea în Înregistrările Akashice.
Aceste suflete care provin din același grup au trăit în aceleași sisteme solare, pe aceleași planete, sunt legate de experiențe comune și de multe ori au aceleași experiențe de învățat.

Experiențe Majore și Lecții de Viață

În Înregistrările Akashice, sunt înregistrate experiențele majore și temele pe care sufletul le-a ales să le învețe în diferite vieți. Acestea includ aspecte care nu sunt ușor de gestionat la nivel uman. Aici vorbim despre teme precum iubirea necondiționată, Iubirea mai înaltă, compasiunea divină, puterea personală.

Misiunea și Scopul Spiritual

Profilul sufletului poate include și misiunea sau scopul spiritual pe care sufletul și-a propus să-l îndeplinească în diferite vieți. Acestea pot fi legate de a fi în serviciu, de a aduce lumină în plan subtil sau de susținerea altora în procesul de evoluție spirituală.

Înțelegerea profilului sufletului în Înregistrările Akashice este un proces profund care presupune să ne vedem pe noi înșine și pe ceilalți ca sine sunt la nivel de suflet, unici, ca suflete divine în manifestare umană pe această planetă.

Aici găsiți detalii despre certificarea în Înregistrările Akashice: https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *