Înregistrări Akashice

Profilul sufletului În Înregistrările Akashice

Profilul sufletului În Înregistrările Akashice

În Înregistrările Akashice, conceptul de “profil al sufletului” se referă la esența și identitatea fundamentală a unui suflet. La aceasta se adaugă tiparele energetice și experiențele majore pe care sufletul le-a avut de-a lungul diferitelor vieți.

Este o parte esențială dintr-o citire a Înregistrărilor Akashice. Include informații despre darurile și provocările unui suflet, despre grupul de suflete de origine, despre tărâmurile înalte prin care sufletul s-a materializat în acest plan. Și despre tema acestei încarnări și alte daruri secundare cu care sufletul a venit în aceasta viață. Toate aceste informații pot fi determinate cu ușurință, atunci când avem instrumentele necesare.

Mai jos sunt câteva dintre aspecte cheie legate de profilul sufletului în Înregistrările Akashice:

Esența Sufletului

Esența sau identitatea fundamentală a sufletului este un aspect stabil și unic al fiecărui suflet.
Se mai numește amprenta originară unică.
Poate fi descrisă prin calități și daruri unice și combinația unică între cine este acel suflet, grupul de suflete din care vine, tărâmul prin care a coborât și ce teme are de integrat în această viață.

Tipare energetice karmice

În Înregistrările Akashice, sunt stocate tipare karmice specifice ale sufletului.
Acestea pot include limitări ale sufletului și lecții cu care sufletul se confruntă în diferite vieți.
Aceste tipare au consecințe în viața prezentă. Pot fi determinate și curățate în Înregistrările Akashice, pentru ca amprenta originară a sufletului să revină la matcă.

Grupul de suflete

Un alt aspect important în profilul sufletului este “grupul de suflete” din care un suflet își are originea în Înregistrările Akashice.
Aceste suflete care provin din același grup au trăit în aceleași sisteme solare, pe aceleași planete, sunt legate de experiențe comune și de multe ori au aceleași experiențe de învățat.

Experiențe Majore și Lecții de Viață

În Înregistrările Akashice, sunt înregistrate experiențele majore și temele pe care sufletul le-a ales să le învețe în diferite vieți. Acestea includ aspecte care nu sunt ușor de gestionat la nivel uman. Aici vorbim despre teme precum iubirea necondiționată, Iubirea mai înaltă, compasiunea divină, puterea personală.

Misiunea și Scopul Spiritual

Profilul sufletului poate include și misiunea sau scopul spiritual pe care sufletul și-a propus să-l îndeplinească în diferite vieți. Acestea pot fi legate de a fi în serviciu, de a aduce lumină în plan subtil sau de susținerea altora în procesul de evoluție spirituală.

Înțelegerea profilului sufletului în Înregistrările Akashice este un proces profund care presupune să ne vedem pe noi înșine și pe ceilalți ca sine sunt la nivel de suflet, unici, ca suflete divine în manifestare umană pe această planetă.

Aici găsiți detalii despre certificarea în Înregistrările Akashice: https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Viorica spune:

    Cum pot sti care sunt aceste aspecte pt sufletul meu? Pot avea o ședința cu Dvs cu aceasta tema?
    Va mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *