Înregistrări Akashice pentru Business

Înregistrări Akashice pentru Business: Ghidul Antreprenorilor Spirituali

Publicat: 5 februarie 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

Înregistrări Akashice pentru Business

Mentoratul spiritual de business în Înregistrările Akashice este dedicat antreprenorilor care doresc să își dezvolte afacerea într-un mod aliniat cu realitățile sufletului. 

Înregistrările Akashice sunt o dimensiune a conștiinței, o bază de date energetică care conține înregistrarea vibrațională a fiecărui suflet și călătoria sa unică. Inclusiv sufletele business-urilor pe care le creăm, le deținem și le dezvoltăm pe această planetă. 

Înregistrări Akashice pentru Business sunt un instrument care poate deschide un nivel cu totul nou de posibilități, dincolo de tiparul obișnuit de a încerca să-ți dai seama la nivel mental care este următorul pas pe care ar trebui să-l faci în business-ul tău. 

Ce înseamnă Înregistrări Akashice pentru Business?

Când deschidem Înregistrările Akashice pentru business-ul tău, creăm un câmp care permite accesul la amprenta energetică a afacerii tale. De la acest nivel, se poate deschide o infinitate de posibilități pentru business-ul tău.

Pentru ca acest tip de mentorat să funcționeze, e nevoie ca antreprenorul să fie deschis spre a accesa nivelul de conștiință al Înregistrărilor Akashice.

Acest lucru se poate face prin metode specifice de accesare a acestui spațiu vibrațional și prin primirea acordajului energetic în urma căruia se poate accesa acest câmp de informații.

Toate aceste lucruri le vom face în programul “Akashic Records for Business: program pentru antreprenori”, despre care găsiți detalii aici:

https://damaideparte.ro/vindecare-si-autovindecare/akashic-records-for-business-program-pentru-antreprenori/


Descărcați aici gratuit “Ghidul Antreprenorilor Spirituali”:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *