Înregistrări Akashice pentru Business
Înregistrări Akashice

Înregistrări Akashice pentru Business: Ghidul Antreprenorilor Spirituali

Înregistrări Akashice pentru Business

Mentoratul spiritual de business în Înregistrările Akashice este dedicat antreprenorilor care doresc să își dezvolte afacerea într-un mod aliniat cu realitățile sufletului. 

Înregistrările Akashice sunt o dimensiune a conștiinței, o bază de date energetică care conține înregistrarea vibrațională a fiecărui suflet și călătoria sa unică. Inclusiv sufletele business-urilor pe care le creăm, le deținem și le dezvoltăm pe această planetă. 

Înregistrări Akashice pentru Business sunt un instrument care poate deschide un nivel cu totul nou de posibilități, dincolo de tiparul obișnuit de a încerca să-ți dai seama la nivel mental care este următorul pas pe care ar trebui să-l faci în business-ul tău. 

Ce înseamnă Înregistrări Akashice pentru Business?

Când deschidem Înregistrările Akashice pentru business-ul tău, creăm un câmp care permite accesul la amprenta energetică a afacerii tale. De la acest nivel, se poate deschide o infinitate de posibilități pentru business-ul tău.

Pentru ca acest tip de mentorat să funcționeze, e nevoie ca antreprenorul să fie deschis spre a accesa nivelul de conștiință al Înregistrărilor Akashice.

Acest lucru se poate face prin metode specifice de accesare a acestui spațiu vibrațional și prin primirea acordajului energetic în urma căruia se poate accesa acest câmp de informații.

Toate aceste lucruri le vom face în programul “Akashic Records for Business: program pentru antreprenori”, despre care găsiți detalii aici:

https://damaideparte.ro/vindecare-si-autovindecare/akashic-records-for-business-program-pentru-antreprenori/


Descărcați aici gratuit “Ghidul Antreprenorilor Spirituali”:

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *