Înregistrări Akashice pentru Business

Cum pot Înregistrările Akashice pentru business să îți sprijine afacerea?

Publicat: 14 martie 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

Înregistrările Akashice pentru Business reprezintă un instrument pentru antreprenorii conștienți, care pornește de la energia Înregistrărilor Akashice.

Înregistrările Akashice sunt un fel de bază de date energetică care conține înregistrarea vibrațională a fiecărui suflet și călătoria sa unică. Inclusiv sufletele business-urilor pe care le creăm, le deținem și le dezvoltăm pe această planetă.

Înregistrările Akashice pentru Business sunt un instrument care poate deschide un nivel cu totul nou de posibilități, dincolo de tiparul obișnuit de a încerca să-ți dai seama la nivel mental care este următorul pas pe care ar trebui să-l faci în business-ul tău.

Când deschidem Înregistrările Akashice pentru business-ul tău, creăm un câmp care permite accesul la amprenta energetică a afacerii tale. De la acest nivel, se poate deschide o infinitate de posibilități pentru business-ul tău.

Descarcă aici “Akashic Records for Business: Ghid pentru Antreprenorii Spirituali”.

Cum pot Înregistrările Akashice pentru Business să îți sprijine afacerea?

Deschiderea spre câmpul Înregistrărilor Akashice

Pentru ca acest tip de mentorat să funcționeze, e nevoie ca antreprenorul să fie deschis spre a accesa nivelul de conștiință al Înregistrărilor Akashice.

Acest lucru se poate face prin metode specifice de accesare a acestui spațiu vibrațional și prin primirea acordajului energetic în urma căruia se poate accesa acest câmp de informații. Este important de specificat că oricine poate accesa câmpul Înregistrărilor Akashice, atâta timp cât are dorința și își stabilește intenția în acest sens.

Nu este o muncă ezoterică, complicată, dedicată doar celor speciali sau aleși.

Atât timp cât avem un suflet și avem intenția să accesăm această bază de date universală reprezentată de Înregistrările Akashice, acest lucru este posibil pentru fiecare dintre noi.

Aplicarea Înregistrărilor Akashice în Business:

 • obținerea de insight-uri în anumite situații de business neclare
 • ghidare pentru decizii importante de business
 • identificarea ariilor de business cu potențial neexplorat
 • alinierea cu misiunea și viziunea de business
 • identificarea tiparelor limitative în business într-un anumit moment
 • ieșirea din senzația de greu și de stagnare la nivel energetic
 • idei de produse/servicii, marketing, vânzări, canale de business aliniate 
 • identificarea modalităților de a ajunge la clienții aliniați cu sufletul business-ului

  Descarcă aici “Akashic Records for Business: Ghid pentru Antreprenorii Spirituali”.

Dezvoltarea Intuiției și aplicarea ei în deciziile de business


Lucrul la acest nivel de conștiință poate duce în timp la dezvoltarea abilităților intuitive, facilitând astfel un acces ușor și interpretarea cu acuratețe a informațiilor din Înregistrările Akashice.  
Antreprenorul poate astfel să acceseze un nou nivel de încredere în propria ta intuiție, în cine este cu adevărat la nivel de Sine.
Poate să dezvolte ușurință în a-și urma ghidarea interioară în situații complexe și să ia decizii de business aliniate spre binele suprem al tuturor celor implicați. 

Înregistrările Akashice pentru Business aduc perspectiva echilibrului între dezvoltarea spirituală și succesul material, precum și abilitatea de a integra toate insight-urile și perspectivele Câmpului Akashic în strategia de business.

 • Cine devenim în timp ce obținem succes material din business-ul nostru?
 • Ce impact avem asupra tuturor celor conectați cu business-ul nostru?
 • Cum putem fi contribuție pentru ei prin business-ul nostru?
 • Care este energia din spatele dorinței mele de a construi acest business?
 • Ce am nevoie să manifest ca persoană ca să pot naște și susține energia acestui business în lume?
 • Ce este și nu este în aliniere în fluxul de business în acest moment?(antreprenor-produse-marketing-vânzări-canale-clienți)
 • Este business-ul aliniat cu misiunea sa, la nivel de suflet? 
 • S-a schimbat misiunea business-ului de la înființare și până acum? 
 • Ce trebuie transformat pentru ca business-ul să fie aliniat din nou la esența sa?

  Acestea sunt câteva dintre întrebările semnificative într-un business. Înregistrările Akashice pentru Business  pot oferi insight-uri valoroase la aceste întrebări.

  Acestea sunt subiecte despre care vom vorbi, din energia Înregistrărilor Akashice, în cursul “Akashic Records for Business: program pentru antreprenori“: https://damaideparte.ro/vindecare-si-autovindecare/akashic-records-for-business-program-pentru-antreprenori/
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *