Cronica Akashică și viețile trecute

Publicat: 10 noiembrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

În Cronica Akashică găsim date și informații despre toate experiențele, gândurile și acțiunile noastre din trecut, prezent și viitor. Aceste informații sunt stocate la nivel energetic și pot fi accesate pentru a obține înțelegere și ghidare în viața noastră.

În această Cronică Akashică care se mai numește și Înregistrări Akashice, sunt înregistrate și păstrate toate detaliile despre viețile noastre anterioare, precum și lecțiile și experiențele pe care le-am avut în acele vieți.

Aceste informații sunt extrem de utile în înțelegerea a cine suntem ca suflete, ce tipare karmice avem transmise de la o viață la alta și ce avem nevoie de manifestat în aceasta viață ca să mergem la un alt nivel în această viață.

Ce informații despre viețile trecute putem găsi în Cronica Akashică?

Reîncarnare și Ciclurile karmice: În Înregistrările Akashice se vede clar informația că sufletul trece prin mai multe cicluri de reîncarnare, revenind în diferite corpuri și experiențe de-a lungul timpului.

Informațiile despre aceste vieți anterioare sunt stocate în Cronica Akashică, unde pot fi văzute rădăcinile tiparelor karmice care s-au transmis de la o viață la alta.

Lecții și Experiențe: Fiecare viață anterioară este considerată a fi o oportunitate de a învăța lecții specifice și de a avea experiențe importante pentru dezvoltarea sufletului.

De multe ori, venim cu aceeași lecție de-a lungul vieților până reușim să facem alte alegeri ale sufletului și să ne realiniem la amprenta originară a sufletului nostru.

Alteori, atunci când am integrat o lecție putem alege alte aspecte pe care ne dorim să le integrăm, din dorința continuă a sufletului nostru de a se expansiona.

Blocaje și limitări: Eventualele blocaje sau traume din viețile anterioare pot avea un impact asupra vieții noastre actuale.

Acestea pot fi identificate și eliberate în Înregistrările Akashice, rescriind astfel tipare care își au rădăcina în acele evenimente și revendicând părți de suflet care au rămas blocate în acele evenimente.

Conexiuni și Relații: În Cronica Akashică regăsim informații despre relațiile și conexiunile pe care le-am avut în viețile anterioare.

Aici găsim contractele la nivel de suflet, înțelegerile, legămintele, pactele pe care le-am făcut altădată.

Acestea ne pot oferi înțelegere cu privire la relațiile noastre actuale și la legăturile karmice din alte vieți care uneori continuă în această viață pentru a echilibra anumite energii și alegeri făcute altădată.

Scopul și Misiunea Sufletului: Cronica Akashică poate oferi indicii despre misiunea și scopul spiritual al sufletului în această viață și modul în care misiunea noastră sau blocajele pe care le avem uneori în manifestarea misiunii sunt legate de experiențele din viețile anterioare.

Cum Accesăm Informațiile Despre Viețile Noastre Anterioare din Cronica Akashică?

Accesarea informațiilor despre viețile anterioare din Cronica Akashică poate fi realizată printr-un proces de accesare ghidat de un practicant în Înregistrările Akashice.

Se pot învăța metode de acces și de a merge exact la sursa unui tipar pentru a găsi motive ale unor situații care nu pot fi explicate în mod rațional.

Informațiile pot fi vizualizate, auzite sau simțite în interior sub forma unor diferite senzații în corp iar cu ajutorul ghizilor Înregistrărilor Akashice se pot face vindecările necesare și reașezările de timeline-uri în energie care apoi vor coborî în plan fizic, după reașezarea lor în Înregistrările Akashice.

Aici găsiți detalii despre certificarea în Înregistrările Akashice: https://damaideparte.ro/inregistrari-akashice/program-de-certificare-in-inregistrarile-akashice-soul-union/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *