Calmarea durerilor de ochi

Publicat: 30 aprilie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

calmarea durerilor de ochi

calmarea durerilor de ochi


Ochii obosesc foarte usor, mai ales in birourile cu aer conditionat si incalzire centrala.

Exercitiile de presopunctura care urmeaza te pot ajuta sa alungi oboseala ochilor si in situatiile in care te simti cu mintea incetosata sau tensionat.

1. Timp de cateva momente, tine-ti palmele facute caus deasupra ochilor. Apasarea trebuie sa fie blanda, dar ferma, astfel incat ochii sa se poata deschide, dar niciun pic de lumina sa nu patrunda inauntru.

2. Cu degetele aratatoare apasa punctele situate deasupra mijlocului sprancenelor (in dreptul pupilelor, daca ar fi sa privesti drept in fata). Mentine o presiune usoara timp de 30 de secunde.

3. Acum muta-ti degetele in punctele de la radacina nasului, in cavitatile situate imediat deasupra canalelor lacrimale. Din nou, mentine o presiune constanta timp de 30 de secunde.

4. Cu aratatorul si policele, trage in jos pe partile laterale ale nasului, de la radacina nasului pana la varf.

5. Acum apasa in sus sub pometii obrajilor cu degetele aratatoare si mentine presiunea timp de 30 de secunde.

6. In sfarsit, pune-ti palmele caus deasupra ochilor, asa cum ai facut la inceput.

Lucrul la calculator sau cititul timp indelungat al unui text scris cu caractere marunte poate provoca oboseala ochilor, deoarece te obliga sa-ti concentrezi privirea la distante mici: priveste cateva momente in departare, ori de cate ori ai ocazia.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *