Antistres: exercitii de relaxare fizica si psihica

Publicat: 1 iunie 2015
Comentarii: 2 Răspunsuri

Sunt convinsa ca multi dintre voi au realizat deja faptul ca tehnicile antistres sunt un colac de salvare in lumea in care traim.

Relaxarea, fie psihica si fizica, este un element foarte important in strategia antistres pe care fiecare din noi ar trebui sa o adopte. Aceasta strategie antistres ar trebui sa includa mai multe componente, plecand de la conectarea cu corpul, relaxarea musculara si mentala si ajungand la modalitati de a creste nivelul de constientizare, din punct de vedere emotional, prin prezenta in corp.

Ar trebui sa ne aducem aminte, din nou, de faptul ca totul trece prin corp. Astfel, nivelul corporal este foarte conectat cu nivelele mental, emotional si spiritual, iar corpul este poarta de acces spre nivele superioare de constienta.

Asa ca  va venim in ajutor, propunandu-va cateva metode antistres pe care le puteti folosi fie acasa, pe cont propriu, fie mergand la diferite workshop-uri si practicandu-le impreuna cu specialisti in aceste metode.

Va invitam sa urmariti filmele urmatoare, pentru a face cunostinta cu cele mai potrivite metode antistres pe care le-ati putea incerca: antrenamentul autogen Schultz, relaxarea musculara progresiva,  hipnoza, Feldenkrais, meditatie prin dans, contact improvisation, biodanza. O parte din materialele de mai jos sunt in limba romana, iar altele in limba romana.

Metode pentru strategia ta antistres:

 • antrenament autogen Schultz – una din cele mai eficiente metode antistres, de relaxare mentala si fizica

 • relaxare musculara progresiva – o metoda cu efecte antistres garantate 

 • hipnoza antistres: metoda foarte cunoscuta si folosita pentru relaxarea mentala

 • Feldenkrais : o metoda somatica de creare a relaxarii si starii de bine, prin imbunatatirea constientizarii proprioceptive si kinestezice

 • meditatie prin dans – o tehnica antistres care, pe langa relaxare, contribuie la cresterea nivelului de constientizare

 • contact improvisation – o metoda de arta, dans, co-creare a unei energii comune impreuna cu un partener, care conduce la constientizare corporala si spirituala

 • biodanza – o metoda de a intra in contact intim cu tine insuti prin dans si meditatie in miscare

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *