Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

 1. Mariuca spune:

  OMUL ca fiinta de Putere, Inteligenta si Iubire, este stapanul gandurilor proprii. El detine cheia solutiilor si are in El forta transformatoare si regeneratoare, prin care poate deveni tot ceea ce doreste si sa se bucure de realizarile sale.

 2. Gandurile trebuie sa porneasca de la Univers spre Persoana si inapoi spre Univers… Daca se opresc la Persoana, soarta Universului este in mare pericol…

 3. gabriela spune:

  Multi oamnei simt o mare bucurie daruind. Eu cel putin asa sunt. Mai mult ma bucura faptul de a face pe cineva fericit, daruind, fata de a primi, de ex. daruri. Si atunci, modul in te bucuri de ceea ce primesti poate fi darul de multumire cel mai aprope inimii. Deci: sa iubim, sa facem daruri, sa stim sa primim daruri.

 4. Maria spune:

  Aceasta insusire a omului, din cele mai indepartate timpuri, de a darui celorlalti din jur ceva din ce are el mai bun, mai frumos, mai sincer este cea mai mare bucurie pe care o poate avea.
  A darui inseamna a-ti darui tie o bucurie de a face pe semenul tau fericit, a fi implinit sufleteste si a nu cere nimic in schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *