Sunetul muzicii

Publicat: 27 octombrie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

sunetul muzicii

sunetul muzicii

Daca nu iti trece prin minte niciun cantec, exista unul care iti poate ridica pe loc starea de spirit, in mod garantat.

Din fericire, este aproape imposibil sa nu cunosti acest cantec. Este vorba de “do-re-mi” din filmul Sunetul Muzicii.

Exista un motiv precis pentru care acest cantec alunga atat de usor nesiguranta care ameninta sa iti intunece calatoria prin viata. Notele sale corespund perfect celor sapte chakre energetice ale corpului uman, pe care le si echilbreaza.

Atunci cand sunt echilibrate, chakrele asigura o imunitate perfecta si te asigura sa scapi de nesiguranta. De aceea, in cazul in care canti din inima acest cantec, te poti reintegra foarte usor in fluxul universal al iubirii.

Daca ai uitat cuvintele cantecului, ingaduie-mi sa iti reimprospatez memoria. Chakrele corespund acestor cuvinte:

prima chakra: do
a doua chakra: re
a treia chakra: mi
a patra chakra: fa
a cincea chakra: sol
a sasea chakra: la
a saptea chakra: si

Va fi suficient sa asculti o data cantecul ca sa il inveti sau sa ti-l aduci aminte. Este o melodie care te prinde usor iar vibratia cantecului aminteste imediat de vibratia iubirii.

Calatorie cu viteza iubirii, Sonia Choquette, Editura Adevar Divin

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *