posibile cai pentru a ne elibera de trecut
Ganduri (ne)insemnate

Posibile cai pentru a ne elibera de trecut

posibile cai pentru a ne elibera de trecut

posibile cai pentru a ne elibera de trecut

Intoarcerea in timp

Multi oameni intrerup comunicarea cu familia lor deoarece nu sunt de acord cu aceasta.

Nu vor sa semene cu cei din familie, le este frica sa nu repete un model, au trait un eveniment ca fiind nedrept sau pur si simplu nu se simt bine in familia lor. Altii fug departe de familia lor, din punct de vedere geografic.

Insa mostenirea noastra familiala ne urmareste, este in noi, iar fuga sau indepartarea nu sunt o solutie. Ceea ce nu inseamna insa ca nu se poate face nimic.

Se pot vindeca ranile arborelui genealogic, se pot intrerupe programele limitative si se pot incheia astfel transmiterile care ne iau din puterea personala. Dar pentru acest lucru este nevoie sa acceptam sa realizam o ancheta genealogica si sa redesenam istoria familiei apoi sa o analizam, sa o decodam pentru a putea face apoi gesturi eliberatoare si a evita repetitiile nedorite.

Pentru mai multe detalii, vizualizati si acest articol.

“Aschia nu sare departe de trunchi. Eliberati-va de scenariile familiale negative cu ajutorul psihogenealogiei”, Editura Ascendent, Joe-Ann Benoit

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *