Pentru sfarsit, in cinstea inceputurilor

Publicat: 31 decembrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

pentru sfarsit in cinstea inceputurilor

pentru sfarsit in cinstea inceputurilor

Este acel moment in care ne intoarcem privirea si sufletul incepe sa-i dicteze mintii concluziile sale.

Sau poate ca fac schimb de experiente – sufletul si mintea. Dincolo de procesele de dezvoltare personala si evolutie spirituala pe care le parcurgem zi de zi, ne regasim in fata noastra, imbratisand lumea si inspirandu-ne pe noi insine.

Sfarsiturile sunt prin definitie nostaligice. Ne determina sa cautam in adancul fiintei noastre tot ceea ce am cules intr-o perioada de timp. Si totodata, ne indreapta privirile spre inainte, spre viitorul posibil sa se nasca in orice moment.

In acesta noua trecere, sa ne intrebam:

 • Ce am mai invatat anul acesta?
 • Incotro ne vor indrepta toate aceste lectii?
 • Cand am gresit anul acesta? Cum putem folosi aceste greseli in favoarea noastra?
 • Ce am oferit celorlalti? Ce am primit in acest an?
 • Ce idealuri avem in continuare?
 • Ce temeri au iesit la suprafata?
 • Cum ne-au influentat relatiile din acest an?

V-ati intrebat vreodata de ce aprindem artificii de Anul Nou? Poate ca ne dorim ca, in efemeritatea sa, lumina produsa de acestea sa ne fie calauza schimbarilor ce vor aparea. Sa fie firimiturile pe care Hansel si Gretel le raspandeau pentru a gasi drumul spre casa. Sa fie licarirea din sufletul nostru careia sa-i dam voie sa se aprinda. Si sa expandeze.

Va uram un An Nou Fericit!

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *