Omul care a facut pace cu sine insusi

Publicat: 30 mai 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

omul care a facut pace cu sine insusi

omul care a facut pace cu sine insusi

Intr-un sat mic, intr-o vale, traia un om care era tot timpul fericit, bland si se arata a fi foarte disponibil pentru orice om pe care-l intalnea.

Zambea tot timpul si avea un cuvant de incurajare pe care-l spunea de cate ori era necesar. Oricine il intalnea se simtea mai bine. Oamenii stiau ca pot conta pe el si il priveau ca pe un prieten grozav. Unul dintre locuitorii satului a devenit curios sa stie care era secretul lui si cum poate un om sa fie mereu dragut si de ajutor, permanent fericit si fara sa poarte pica nimanui.

Asa ca a mers la el si l-a intrebat:

– Foarte multi oameni din ziua de azi sunt egoisti si nefericiti. Nu zambesc asa de mult cum o faci tu, nici nu sunt de ajutor altora la fel cum esti tu. Cum iti explici asta?

– Cand faci pace cu tine insuti, poti sa faci pace cu restul lumii. Poti sa recunosti in tine si in ceilalti acelasi spirit si sa ti se para natural sa fii bun si deschis catre toti. Daca iti controlezi gandurile, devii puternic. Personalitatea este ca un robot programat sa faca anumite sarcini. Obiceiurile si gandurile sunt instrumente si programe care iti controleaza personalitatea. Devino liber de propriile programe si apoi binele interior si fericirea interioara care se afla in tine ti se vor revela.

– Dar e necesara multa munca. Obiceiurile bune trebuie sa fie dezvoltate. Abilitatea de a a te concentra si de a-ti controla gandurile trebuie intarita. Munca este dificila si fara sfarsit. Sunt multe ziduri care trebuie urcate. Nu este usor.

– Daca te gandesti la dificultati, vei vedea si experimenta numai dificultati. Doar linisteste-ti gandurile si sentimentele si incearca sa stai in aceasta pace. Incearca sa fii calm si nu te lasa purtat de gandurile tale.

– Asta e tot?

– Incearca sa-ti urmaresti gandurile si sa vezi cum pleaca si cum vin. Ramai in linistea care apare. Momentele de pace vor fi scurte pentru inceput, dar in timp vor dura mai mult. Aceasta pace inseamna si putere, si blandete si iubire. Atunci vei realiza ca esti una cu puterea universala si acest lucru te va ajuta sa actionezi dintr-un loc din tine insuti diferit de perspectiva egoista si limitata asupra vietii.

– Voi incerca sa-mi aduc aminte de cuvintele tale, spuse sateanul. Mai este insa un alt lucru in legatura cu care sunt curios. Se pare ca nu esti influentat de mediul inconjurator. Ai un cuvant bun pentru toata lumea si esti de ajutor. Si cu toate astea, oamenii te trateaza bine si nu iti exploateaza bunatatea.

A fi bun si dragut nu inseamna ca esti slab. Cand esti bun, poti fi si puternic. Oamenii iti simt puterea interioara si de aceea nu vor sa se impuna in fata ta. Cand esti puternic si calm ajuti oamenii pentru ca poti si vrei sa-i ajuti. Actionezi dintr-un loc de putere si nu de slabiciune. Bunatatea merge foarte bine alaturi de puterea interioara, si nu este un semn de slabiciune, asa cum credem multi dintre noi.

Preluare si traducere de pe site-ul www.successconsciousness.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *