O alta zi…

Publicat: 26 septembrie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

o alta zi

o alta zi

Daca nu faci nimic altceva decat sa cultivi acest raspuns catre acest dar unic si maret, daca inveti sa raspunzi de parca ar fi prima zi din viata ta si ultima in acelasi timp, atunci ti-ai petrece aceasta zi intr-un mod foarte folositor.

Incepe prin a-ti deschide ochii si a fi surprins de faptul ca ai ochi pe care sa-i deschizi, incredibila varietate de culori care ne este oferita doar pentru a ne bucura; priveste la cer, si observa cat de diferit este de la dimineata la dimineata, cu nori care vin si pleaca.

Noi ne gandim doar la vreme, si nici asa nu ne gandim la toate nuantele vremii. Ne gandim doar la vreme rea si vreme buna. Aceasta zi ofera o vreme unica, poate un fel de vreme pe care n-o vom mai intalni nicidata in aceasta forma. Formatiunile de nori de pe cer nu vor mai fi niciodata la fel cum sunt acum. Deschide-ti ochii si priveste.

Priveste la fetele oamenilor pe care ii intalnesti. Fiecare are o poveste incredibila in spatele fetei. Nu numai propia poveste, ci si povestea stramosilor lor. In acest moment, in aceasta zi, din toti oamenii pe care ii intalnim, toata dragostea din toate generatiile din atatea locuri de pe Pamant zboara si te intampina ca o apa datatoarede viata, catre care trebuie doar sa-ti deschizi sufletul si sa bei.

Deschide-ti inima catre darul incredibil al civilizatiei: faptul ca apesi intrerupatorul si este lumina, ca deschizi robinetul si curge apa pe care o poti bea. Asta este un dar pe care milioane de oameni din lume nu il vor experimenta niciodata. Sunt doar cateva din nenumaratele daruri catre care iti poti deschide inima.

Iti doresc sa-ti deschizi inima catre toate aceste binecuvantari si sa le lasi sa curga catre tine, astfel incat orice om pe care-l intalnesti astazi sa fie binecuvantat de tine.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *