nu relatiile ne aduc iubirea ci noi aducem iubirea in relatii
Ganduri (ne)insemnate

Nu relatiile ne aduc iubirea, ci noi aducem iubirea in relatii

Daca faci parte din categoria celor care vor sa aiba o relatie ca sa simta ca iubesc si ca primesc iubire, astazi e momentul sa iti amintesti: noi suntem cei care aducem iubirea in relatii si in viata noastra.

Asa ca nu mai astepta sa ai pereche, sa ai pe cineva alaturi, sa fii intr-un cuplu, sa ai prietenii ideali carora sa le oferi iubire. Nu mai proiecta absenta iubirii din viata ta pe absenta cuiva. Sau a unor circumstante ideale care iti lipsesc.

Incepe sa descoperi Iubirea acolo unde esti. Iubirea vine din redescoperirea a cine esti tu, cu adevarat. Iubirea vine din conexiunea cu esenta ta.

Iubirea exista in acest moment. Chiar si in durerea inimii tale. Chiar si in dezamagirile tale. In neputinta ta. In tristetea ta. Apleaca-te asupra ta cu iubire. Invaluie-ti tot ce nu ai iubit in tine cu cea mai pura forma de iubire pe care ti-o poti darui.

Apoi priveste in jur. Priveste copacii, florile, pasarile. Soarele care a rasarit si astazi. Cerul care te invaluie si Pamantul care te lasa sa pasesti pe el zi dupa zi.

Iubirea in relatii si dincolo de ele

Deschide-te spre energia iubirii pe care nu ai stiut sa o primesti pana acum. O sa doara.

Toti anii in care te-ai chinuit sa corespunzi ca sa primesti iubire in relatiile tale…
Toti anii in care i-ai controlat pe ceilalti, ca sa te simti iubit si in siguranta…
Toti anii in care ai alungat oamenii din jur, pentru ca nu stiai sa primesti iubirea…
Toate astea or sa doara.

Cu inima explodata de dor de tine, lasa Iubirea sa-ti infuzeze viata si relatiile. Chiar si singuratatea ta. Chiar si contactele ocazionale cu oamenii. Cu urmatoarea persoana cu care iti vei incrucisa privirea pe strada , cu primul copil care iti va zambi astazi.

Si atunci vei sti, ca un adevar de neclintit al inimii tale: nu relatiile ne aduc iubirea, ci noi aducem iubirea in relatii. Noi suntem cei care permitem sau nu curgerea acestei energii in sufletul si in viata noastra.

Asta nu inseamna ca nu sunt relatii la care trebuie sa renuntam atunci cand vine timpul. Stiind ca iubirea va ramane mereu acolo, intr-un fel sau altul.

Si in acelasi timp, nu inseamna ca urmatorul lucru nu e adevarat: unele relatii ne pun in contact cu mai multa iubire decat altele.

Cu toate astea insa, Iubirea nu este conditionata de recipientul uman numit relatie. Ea doar este, acolo. Mereu disponibila, mereu curgatoare, in suflet, asteptand sa fie adusa, auzita, traita, manifestata si inmultita la fiecare pas pe care-l facem pe Pamant.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *