Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Istetul spune:

  Frumos spus, insa a te “interioriza” inseamna nimic… cam asta se intelege…! Altcineva, ce parere are???!!

 2. Instinctul fericirii… nu m-as fi gandit niciodata ca fericirea ar putea fi un instinct… eu vad fericirea ca fiind parte a intregului ce se numeste “suflet”… fericirea nu tine de ratiune sau de instinct ci implica ceva mult mai profund, de aceea ne este asa greu sa o exprimam prin cuvinte, sa o cuantificam… in ceea ce priveste interiorizarea, nu cred ca aduce fericire, din moment ce fericirea nu ti-o faci singur ci iti este oferita…

 3. Someone spune:

  Fericrea este ceea ce suntem, nu? Este felul nostru de a fi, inainte de a fi influentati de ceea ce se intampla in jurul nostru, de societate si de relatiile pe care le stabilim de-a lungul vietii. Ne nastem fericiti, dar din pacate nu suntem incurajati sa ramanem asa, sa fim liberi, sa ne bucuram in continuare. Treptat insa, mai devreme sau mai tarziu, ne regasim si regasim si fericirea. Si nu o vom regasi decat in noi…Daca vom vrea sa fim fericiti va trebui sa alegem asta si sa imbratisam viata. Vom putea astfel darui mai departe. Cand nu vom mai depinde de elemente exterioare pentru a fi fericiti, cand lumea nu se va prabusi daca nu obtinem ceva sau o anumita persoana, atunci vom putea fi linistiti si vom trai liberi, in fericirea noastra, asa cum ne-a fost dat sa fim! 🙂

 4. Diana spune:

  “Fericirea e un drum, nu o destinatie”, un drum care se parcurge in fiecare zi. 🙂 Cineva mi-a spus candva ca iubirea e clipa aceea unica, extrem de rara, cand mintea si inima noastra sunt de acord si vor acelasi lucru. Si in fiecare zi imi dau seama ca a avut dreptate.

 5. Gheorghina spune:

  Din pacate, noi oamenii nu suntem numai fiinte spirituale, ci si fiinte sociale, iar fericirea noastra este mult influntata de relatiile pe care le avem cu semenii nostri. Secretul, consta in intelegerea acestora, prin prisma bogatiei noastre sufletesti acumulate, ca urmare a educatiei primite, cunostintelor acumulate si experientelor traite !

 6. Fericirea e o alegere, e odatorie crestineasca, pe care daca nu o onorezi, risti foarte mult. Risti sa ramai pe dinafara, poate confortabil, fara batai de cap, fara datorii, fara efort, fara nimic. Daca nu ai gustat din bucuria de a darui, de a te darui cu talentul tau, cu priceperea ta acolo unde e nevoie, fa-o cat mai curand. Mergi la sigur.

 7. georgi spune:

  Fericirea este o implinire personala, o deplina comuniune cu Dumnezeu, o deplina descoperire a iubirii, a daruirii de sine si o deplina bucurie a acceptarii a ceea ce ne inconjoara, inclusiv a micilor daruri pe care le primim.

 8. mihaela spune:

  Fericirea este o stare interioara si nu tine catusi de putin de societate. Intradevar o influienteaza dar “fericirea nu-ti este oferita”. Depinde numai de tine daca esti in stare sa simti fericirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *