Miracol de Craciun

Publicat: 26 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

miracol de craciun

miracol de craciun

Fiecare Craciun vine cu lectiile lui si transforma ceva in interiorul nostru.

Si poate ca de aceea este o sarbatoare atat de frumoasa, pentru ca, in preajma ei, pur si simplu nu ne mai permitem sa nu ne deschidem sufletul in fata vietii si in fata iubirii. Stai putin cu tine si gandeste-te care au fost lectiile pe care le-ai invatat de acest Craciun.

Lectia mea a fost legata de iertare, iertarea propriei mele persoane, a reactiilor mele, a sentimentelor de vina, de victimizare si de lipsa a bucuriei. Am invatat ca iertarea imi poate oferi tot ceea ce imi doresc, in drumul meu catre mine insami si in procesul meu de dezvoltare personala.

Iata un pasaj care exprima ce am simtit in aceste zile:

“Ce ti-ai putea dori fara ca iertarea sa-ti poata oferi? Iti doresti pace? Iertarea ti-o ofera. Iti doresti fericire, o minte linistita, o certitudine a scopului, un simt al valorii si al frumusetii care transcende aceasta lume? Iti doresti sa te bucuri pentru totdeauna de siguranta, de atentie si de caldura protectiei pure? Iti doresti acea stare de pace care nu poate fi tulburata de nimic si de nimeni, acea blandete care nu poate fi ranita de cineva, acel confort interior profund, acea odihna atat de perfecta pe care nimeni si nimic nu o poate alunga? Iertarea iti ofera toate aceste lucruri, si chiar mai mult. Ea face sa iti straluceasca ochii atunci cand te trezesti si iti daruieste bucuria de care ai nevoie pentru a-ti incepe ziua. Iti mangaie fruntea atunci cand dormi si se odihneste pe pleoapele tale astfel incat sa nu ai cosmaruri legate de frica si de rau, de orori si de atacuri. Cand te trezesti din nou, iti ofera o alta zi plina de fericire si de pace. Iertarea iti ofera toate aceste lucruri, si chiar mai mult.” (Cursul de miracole)

Acesta a fost miracolul meu de Craciun si acestea sunt gandurile care ma vor insoti in fiecare zi din anul viitor.

Tu catre ce miracol ti-ai deschis sufletul zilele astea?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *