miracol de craciun
Ganduri (ne)insemnate

Miracol de Craciun

miracol de craciun

miracol de craciun

Fiecare Craciun vine cu lectiile lui si transforma ceva in interiorul nostru.

Si poate ca de aceea este o sarbatoare atat de frumoasa, pentru ca, in preajma ei, pur si simplu nu ne mai permitem sa nu ne deschidem sufletul in fata vietii si in fata iubirii. Stai putin cu tine si gandeste-te care au fost lectiile pe care le-ai invatat de acest Craciun.

Lectia mea a fost legata de iertare, iertarea propriei mele persoane, a reactiilor mele, a sentimentelor de vina, de victimizare si de lipsa a bucuriei. Am invatat ca iertarea imi poate oferi tot ceea ce imi doresc, in drumul meu catre mine insami si in procesul meu de dezvoltare personala.

Iata un pasaj care exprima ce am simtit in aceste zile:

“Ce ti-ai putea dori fara ca iertarea sa-ti poata oferi? Iti doresti pace? Iertarea ti-o ofera. Iti doresti fericire, o minte linistita, o certitudine a scopului, un simt al valorii si al frumusetii care transcende aceasta lume? Iti doresti sa te bucuri pentru totdeauna de siguranta, de atentie si de caldura protectiei pure? Iti doresti acea stare de pace care nu poate fi tulburata de nimic si de nimeni, acea blandete care nu poate fi ranita de cineva, acel confort interior profund, acea odihna atat de perfecta pe care nimeni si nimic nu o poate alunga? Iertarea iti ofera toate aceste lucruri, si chiar mai mult. Ea face sa iti straluceasca ochii atunci cand te trezesti si iti daruieste bucuria de care ai nevoie pentru a-ti incepe ziua. Iti mangaie fruntea atunci cand dormi si se odihneste pe pleoapele tale astfel incat sa nu ai cosmaruri legate de frica si de rau, de orori si de atacuri. Cand te trezesti din nou, iti ofera o alta zi plina de fericire si de pace. Iertarea iti ofera toate aceste lucruri, si chiar mai mult.” (Cursul de miracole)

Acesta a fost miracolul meu de Craciun si acestea sunt gandurile care ma vor insoti in fiecare zi din anul viitor.

Tu catre ce miracol ti-ai deschis sufletul zilele astea?

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *