Forțăm lucrurile când ne e frică că nu se vor întâmpla

Publicat: 17 martie 2019
Comentarii: 11 Răspunsuri

Si cand facem asta, intram pe frecventa disperarii care ne va indeparta de ceea ce ne dorim. Pentru ca legea atractiei va raspunde la frecventa noastra principala si anume frica ca nu vom putea materializa acel lucru.

Daca iti doresti ceva din toata inima si stii ca acel lucru este aliniat cu scopul cel mai inalt al sufletului tau, ai doua variante: intri intr-o cursa nebuna in care tot ce vezi este acel lucru si uiti de prezent, deci intri intr-o frecventa in afara echilibrului, care te indeparteaza de ce-ti doresti.

Si mai ai o varianta: te opresti. Inchizi ochi si simti ca acel lucru deja s-a intamplat. Simti la nivel organic ca nu trebuie sa alergi inspre nimic, pentru ca esti deja acolo.

Esti pe acea frecventa. Esti acolo. Si te poti bucura de prezent, te poti uita in jur si te poti simti implinit. Lupta a incetat. Goana nebuna dupa ceva de neatins s-a sfarsit. Esti acolo, in Uniune cu tot ceea ce exista.

Nu ai niciun dubiu ca acel lucru se va intampla. Asta inseamna ca intr-un univers paralel, lucrul pe care ti-l doresti deja s-a intamplat. Daca deja s-a intamplat, de ce atata drama?

Doar stai si permite sa vina spre tine. Si atunci cand simti ca este momentul in sincronicitate divina cu dorinta inimii tale, actioneaza. Nu mai devreme si nu mai tarziu.

A actiona nu inseamna a forta iar a forta nu inseamna a actiona. A actiona inseamna a ne alinia la energia care ne aduce acel lucru in viata noastra si a intalni acel lucru la mijloc, prin efort constient. De fapt, inseamna a intampina.

Frecventa permisiunii: Intalnirea la mijloc

Ca si cum mergem sa luam de la aeroport un bun prieten care se reintoarce in viata noastra. El a facut efortul sa se urce in avion, sa calatoreasca ore in sir.

Tot ceea ce avem de facut este sa mergem pana la aeroport sa il luam. Fara sa pazim aeroportul cu luni si saptamani inainte de ora potrivita, fara sa mergem cu poza celui asteptat sa-i intrebam pe trecatori daca l-au vazut, fara sa alertam gardienii aeroportului sa ne caute si sa ne aduca prietenul inainte de vreme.

Trebuie doar sa asteptam, stiind ca va veni. Si sa ne imbracam, sa ne suim in masina si sa mergem pana la aeroport la ora potrivita. Sa intram la terminalul sosiri si sa fim atenti. Sa observam persoana care vrea sa ne intalneasca si ea.

Sa ne intalnim la mijloc si sa ne dam imbratisarea regasirii. Este atat de simplu.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *