fii umil în măreția ta
Ganduri (ne)insemnate

Fii umil în măreția ta!

Este motto-ul meu de viață. Este unul din lucrurile care au cel mai mare sens pentru mine. Că pentru a ajunge să fim măreți și să ne asumăm măreția, e nevoie să învățăm să fim suficient de umili pentru a lăsa măreția să se manifeste prin noi.

Să ne facem mici în personalitate și în Ego pentru a ne face mari în suflet. Să ne facem mici în cine credem că suntem ca să lăsăm să curgă prin noi esența divinității din noi.

Să devii atât de umil încât să te întrebi: Cine sunt eu să nu las să se manifeste prin mine ceea ce vrea acum să se manifeste? Cine sunt eu să mă opun divinității din mine care vrea să iasă la suprafață? Cine sunt eu să nu mă arăt lumii așa cum sunt?

Să devenim umili ca să fim măreți. Să fim măreți ca să ne aducem aminte să ne întoarcem la umilință, la faptul că suntem canale prin care se manifestă energie divină.

Măreția și umilința, în același timp

Să încheiem socotelile cu falsa umilință. Cu modestia contrafăcută. Pentru că nu se cuvine și nu e frumos să fim prea strălucitori. Recunoaște cine ești, asumă-ți darurile pe care le ai. Încorporează-ți puterea.

În același timp, fii umil în fața acestei puteri. Este energie divină care se manifestă prin tine. Este mai mare decât tine și dincolo de tine. Fii recunoscător că ai primit-o și că acea energie trece prin tine. Stai în ea, stăpânește-o și manifestă-o în lume.

Surprinde-te însă când începi să îți asumi prea mult credit pentru energia care curge prin tine. Nu poți decât să fii recunoscător că aceasta energie a ales să se manifeste prin tine într-un anumit moment și într-un anumit fel.

Și nu, nu e neapărat despre tine. Este despre atât de multe alte lucruri: oameni, circumstanțe, momente, oportunități, linii de destin, fracțiuni de secundă, orchestrări divine și voință a Universului.

Și, în mod surprinzător, atunci când vei putea face acest lucru în inima ta, va începe să-ți fie mai ușor să nu te mai micșorezi pe tine, în frumusețea și măreția ta. Pentru că ești parte din Divinitatea care curge prin tine. Pentru că meriți și ești demn să fii așa cum ești. Să fii cine ești.

Și vei începe să nu te mai înroșești de rușine când ți se face un compliment, să nu te fâstâcești, să nu mai încerci să te justifici pentru cine ești. Să ai curajul să fii cine ești, fără să te iei prea în serios pentru asta și fără să-ți asumi prea mult credit. Sunt atâtea circumstanțe, oameni, clipe care te-au ajutat să te construiești și să fii cine ești astăzi. Sunt atâtea lucruri fără de care nu ai fi fost cine ești.

Rămâi cu recunostință în suflet pentru asta și în același timp arată-te așa cum ești. Învață să fii umil în măreția ta. Este calea spre a putea manifesta mai mult din ceea ce ești.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *