Daca am avea mai multa incredere in viata…

Publicat: 24 iulie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Daca am avea mai multa incredere in viata…

Ne-am plimba la brat cu dorintele cele mai de pret ale sufletului nostru fara sa ne fie teama ca nu le putem implini.

Ne-am lasa mai usor in voia bucuriei, fara sa ne fie teama ca de prea multa fericire am lua-o razna.

Am dansa mai mult cu viata, ne-am umple plamanii cu mai mult aer si am sti: suntem aici sa ne bucuram, sa fim cine suntem, sa cream ceea ce simtim ca ne pune sangele in miscare si ne face inima sa cante.

Am lua astazi decizia sa mergem inspre cea mai buna varianta a noastra.

Am da curs iubirii pe care o simtim.

Am avea curajul sa mergem cu usurinta inspre ceea ce am venit aici sa fim.

Am putea respira mai usor, fara sa ne ingrijoram pentru nimic.

Incredere in viata, in fiecare celula

Daca am avea mai multa incredere in viata, am putea sa luam acea decizie nebuneasca care ne-a bantuit toata viata.

Am putea sa ne punem maine rucsacul in spate si sa pornim prin lume. Stiind ca vom fi sustinuti.

Am incepe sa punem pe picioare acea afacere sau acel proiect cu care ne-a fost frica pana acum sa iesim in lume. Stiind ca vom fi intampinati cu bucurie.

Am risca mai mult, ne-am plange mai putin. Am sti ca suntem sustinuti in fiecare moment si ca singurul lucru pe care il avem de facut este sa fim cine am venit sa fim.

Am descoperi ce simplu e totul, doar daca lasam in urma fricile cu care am crescut. Am simti ce simplu e sa ne permitem sa iesim din cutiuta in care ne-am inghesuit, de fiecare data cand vine un gand care incearca sa ne incarcereze acolo.

Am vedea ce simplu e daca ne permitem sa ne cream alte cadre de referinta decat cele pe care le-am avut pana acum.

Daca am avea mai multa incredere in viata…am incepe sa fim chiar astazi cine ne-am dorit mereu sa fim.

Ne-am asuma acest risc cu liniste in suflet. Am trai mai linistiti si in acelasi timp mai intens. Am sti ca suntem purtati pe brate de viata care isi asuma riscuri odata cu noi.

Pentru ca noi ne-am asumat cel mai mare risc atunci cand ne-am nascut. Important e sa facem ca acest risc sa merite. Cu incredere in viata care ne-a adus aici.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *