Despre fericire: Cele 9 fericiri si alchimizarea durerii

Publicat: 20 aprilie 2011
Comentarii: 1 Răspunsuri

despre fericire cele 9 fericiri si alchimizarea durerii

despre fericire cele 9 fericiri si alchimizarea durerii

Iata ca putem vorbi despre fericire in aceasta Saptamana minunata, in care ne reintoarcem catre noi insine.

De cativa ani buni, in Saptamana Mare, ne aducem aminte cu totii de filmul care ne-a marcat viata si ne-a apropiat de suflet imaginea si misiunea celui pe care crestinii il numesc “salvatorul omenirii”: filmul Iisus din Nazareth, in regia lui Franco Zefirelli.

Indiferent de religia pe care o avem, acesta pare cel mai potrivit timp pentru a ne reconecta la iubirea hristica. Pentru ca aceasta iubire este universala si nu se raporteaza doar la religia crestina. De aceea, va invitam pe toti cititorii nostri, indiferent de religie, sa urmariti fragmentul de mai jos, din filmul Iisus din Nazareth.

Cele 9 fericiri prezentate aici sunt universale si sunt rostite intr-un limbaj al sufletului, incredibil de simplu si de profund. Ele au puterea sa surprinda suferinta umana si noua semnificatie hristica asupra suferintei, care consta in alchimizarea durerii si transformarea  ei in bucurie, undeva intr-o alta realitate, la un alt nivel de perceptie.

Fie ca acest mesaj sa ne serveasca drept calauzire interioara!

“Fericiti cei saraci cu duhul, ca a acelora este imparatia cerurilor.
Fericiti cei ce plang, ca aceia se vor mangaia.
Fericiti cei blanzi, ca aceia vor moşteni pamantul
Fericiti cei ce flamanzesc şi insetoşeaza de dreptate, ca aceia se vor satura
Fericiti cei milostivi, ca aceia se vor milui
Fericiti cei curati cu inima, ca aceia vor vedea pe Dumnezeu
Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema
Fericiti cei prigoniti pentru dreptate, ca a acelora este imparatia cerurilor

Fericiti veti fi cand va vor ocari si va vor izgoni si, mintind, vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra din pricina mea. Bucurati-va si va veseliti ca plata voastra multa este in ceruri.

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *