Ce iti rapeste bucuria?

Publicat: 7 iunie 2017
Comentarii: 2 Răspunsuri

Ce ganduri, ce griji, ce conditionari iti ingroapa bucuria?

La ce anume dai tu putere mai mare decat bucuriei din inima ta?
Listei cu lucruri de facut?
Dorintei de a fi productiv, de a demonstra ca esti capabil si ca meriti sa te relaxezi? Dorintei de a ajunge undeva cu orice pret?
Iluziei ca trebuie sa fii intr-un anumit fel ca sa ajungi acolo?
Auto-abuzului?
Incapacitatii de a sta in tine, in corpul tau, in momentul acesta?

Ce se strecoara in inima ta si te smulge pe tine din tine insuti? Ce te rapeste din raiul care iti apartine de fapt si de drept, doar pentru ca existi? Ce patrunde in sufletul tau si te scoate din matca inimii tale? Ce te duce in afara armoniei?

Observa-te si afla raspunsul. Apoi opreste-te. Nu mai pune nimic mai presus de bucuria ta. Pentru ca nu este nimic mai important decat asta.

Urmareste bucuria

Pe termen scurt si pe termen lung, urmareste bucuria. Ce iti aduce bucurie? Alege acele lucruri. Fa acele activitati. Alege acei oameni. Gandeste acele ganduri. Mergi in acea directie.

Schimba directia, daca trebuie. Schimba activitatile, oamenii, gandurile. Fa ceea ce iti spune inima sa faci pentru a-ti urma bucuria.

Si daca te numeri printre cei care au uitat ce inseamna bucuria, opreste-te si uita-te in jur. Daca esti printre cei carora le e frica de bucurie, opreste-te si simte dorul inimii tale.

Priveste cerul, priveste un copac, priveste-ti copilul sau pisica sau orice altceva ai in jurul tau acum care te poate pune in contact cu tine. S-ar putea sa doara. Propriul dor de tine. Dorul de esenta ta.

Iesi din capcana. Iesi din obisnuita de a-ti fi mai usor sa-ti fie greu. Si nu uita: bucuria este intotdeauna la o respiratie distanta. Este in insasi aerul pe care tocmai l-ai inspirat.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *