Astepti sa fii perfect ca sa faci ceva?

Publicat: 26 iunie 2017
Comentarii: 1 Răspunsuri

Nu mai astepta. Pentru ca nu vei fi perfect. Si pentru ca nu trebuie sa fii perfect. Pentru ca deja esti, pentru ca viata este perfecta, in intreaga ei miscare si transformare si imperfectiune. Incepe de unde esti. Arata-te asa cum esti. Fa un pas mic. Astazi.

Vorbeste chiar daca iti tremura vocea.
Spune in scris ce ai de spus chiar daca nu ai la indemana cele mai frumoase metafore.
Vorbeste prin semne, prin ochi, prin gesturi. Doar exprima-te.

Ofera mangaiere cuiva, chiar daca esti cazut la pamant.
Iesi din propria incorsetare in suferinta. Iesi mai mult din tine si participa la creatie.

Nu mai sta ascuns, daca simti ca ti-a venit vremea sa te arati

Uita-te in inima ta si in oglinda. De data asta, nu pentru a te judeca, asa cum faci de fiecare data cand dai ochii cu tine. Ci pentru a te incuraja.

Pentru a vedea frumusetea durerilor tale si a ranilor tale. Pentru a vedea puterea pe care ai avut-o pana acum. Si asta doar pentru ca traiesti in acest moment. Pentru ca esti aici.

Uita-te si vezi ce vrea sa vina acum prin tine, pe Pamant. Si lasa energia aceea sa vina. Fa-te mic in identificarea cu cine credeai ca esti si permite-ti sa devii mare in esenta a cine esti.

Fa-te mic in ego-ul care iti spune ca nu poti face ceea ce trebuie sa faci si ce-ti doresti, pana cand nu esti intr-un fel sau altul. Ca sa devii mare in stralucirea si frumusetea ta reala.

A fi perfect sau nevoia de a corespunde

Lasa deoparte hipervigilenta, atentia exagerata si dorinta de a nu deranja. Nevoia perfectiunii vine, de fapt, din dorinta de a corespunde.

Cui vrei sa corespunzi? Vocilor din capul tau? Pretentiilor celor care crezi ca te vor privi si te vor judeca? Standardelor autoimpuse despre care nici nu mai stii ca sunt ale tale? Cui ii dai aceasta putere atat de mare?

Opreste-te astazi. Si, in acelasi timp, incepe astazi.

Ce poate fi mai frumos decat sa te prezinti lumii asa cum esti, aici si acum? Si sa spui: “Da. Acesta este darul pe care il ofer vietii. Eu.”

Si da, ce poate fi mai inspaimantator decat atat? Tocmai de aceea e atat de frumos.

Ofera lumii darul imperfectiunii tale. E cel mai frumos dar pe care il poti aduce aici.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *